Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος Γεωργιάδη - ΚΙΝΑΛ για μικρομεσαίους και θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία

Πόλεμος Γεωργιάδη – ΚΙΝΑΛ για μικρομεσαίους και θεωρίες συνωμοσίας για την πανδημία

Για ακόμα μια φορά ξέσπασε σφοδρή κόντρα ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ και τον υπουργό Ανάπτυξης με αφορμή τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να εξοντώσει οικονομικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για ακόμα μια φορά ξέσπασε σφοδρή κόντρα ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ και τον υπουργό Ανάπτυξης με αφορμή τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να εξοντώσει οικονομικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τα κλειδιά

Στα πυρά του Άδωνι Γεωργιάδη κατά της Φώφης Γεννηματά για συνομωσιολογία απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης χαρακτηρίζοντας «τιμή για εμάς» κάθε επίθεση κατά του ΚΙΝΑΛ από τον κ. Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Χρηστίδη έχει ως εξής:

«Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης».

»Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

»Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.

»Αλλά κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς».

Μπροστά στα μάτια μας οι συνωμοσιολόγοι

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει την επίμαχη δήλωση της κας Γεννηματά, γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter:

«Ψάχνουμε γενικώς για συνωμοσιολόγους ενώ τους έχουμε μπροστά στα μάτια μας… Η πανδημία δεν δημιουργεί πραγματικά προβλήματα κατά την Φώφη Γεννηματά αλλά είναι ένα πρόσχημα δικό μας για να καταστρέψουμε τις μικρές επιχειρήσεις εις όφελος των μεγάλων… δηλαδή είναι όλα φτιαχτά».

Στην τύχη τους

Σημειώνεται ότι αυτές οι δηλώσεις της κας Γεννηματά έγιναν μετά από συνάντηση που είχε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Τρολ

Στο μεταξύ όμως η δήλωση της Φώφης Γεννηματά προκάλεσε την ανταλλαγή αιχμηρών σχολίων και ύβρεων ανάμεσα στον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Γιώργο Φλωρίδη με τον έναν να κατηγορεί τον άλλο ως «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αντίστοιχα.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, έσπευσε να σχολιάσει σκωπτικά για την επίμαχη δήλωση της κας Γεννηματά: «Το retweet της Φώφης Γεννήματα στον Αλέξη Τσίπρα».

Εξετάσεις στη δεξιά

«Από σένα δεν έχουμε παράπονο γιατί σε είχαμε πάρει από τη δεξιά στην οποία δίνεις τώρα εξετάσεις! Θα σε πάρουν όμως μην αγωνιάς, είναι τόσο χάλια που θα σε πάρουν, 4ος στο Επικρατείας τους είσαι!», έγραψε κάτω από την ανάρτηση του κ. Φλωρίδη ο κ. Κεγκέρογλου.

«Βλέπω ότι δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον, αφού συντονίστηκες ως προς το περιεχόμενο, με όσα γράφουν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» ανταπάντησε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γράφει: «Δεν κοιτάζεις που έχεις καταντήσει να είσαι από υπουργός του ΠΑΣΟΚ τρολ του Κυριάκου. Διαφέρεις νομίζεις από τον Ραγκούση και τον Μωραΐτη;».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024