Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ : Το ΕΣΥ καταρρέει, τώρα άνευ όρων εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα

ΚΙΝΑΛ : Το ΕΣΥ καταρρέει, τώρα άνευ όρων εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα

Την άνευ όρων εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα Υγείας στη διαχείριση της πανδημίας ζητάει το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζοντας ότι το ΕΣΥ καταρρέει και «είμαστε στο και πέντε».

Την άνευ όρων εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα Υγείας στη διαχείριση της πανδημίας ζητάει το ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζοντας ότι το ΕΣΥ καταρρέει και «είμαστε στο και πέντε».

Σχολιάζοντας τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον κ. Μητσοτάκη και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για εξέταση της «περαιτέρω συνεργασίας» με τον ιδιωτικό τομέα για την αντιμετώπιση της πανδημίας ο τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝΑΛ Αντρέας Πουλάς σημειώνει ότι «τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων» και προσθέτει πως η εμπλοκή χωρίς όρους του ιδιωτικού τομέα πρέπει να γίνει «δίχως άλλη συζήτηση».

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Πουλά, υπεύθυνου κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Φτάνουν πια οι χωρίς αποτέλεσμα συζητήσεις και οι τηλεδιασκέψεις του πρωθυπουργού.

»Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων. Σήμερα το ΕΣΥ καταρρέει από το βάρος της πανδημίας. Είμαστε στο και πέντε. Δίχως άλλη συζήτηση, εμπλοκή άνευ όρων του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση της πανδημίας.

»Φτάνουν πια τα παρακάλια!».

Υπενθυμίζεται ότι με γιατρούς και νοσηλευτές των Νοσοκομείων της Αττικής, θα έχει διαδικτυακή συνάντηση  η Φώφη Γεννηματά την Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα προκειμένου να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην μάχη κατά της πανδημίας και τα άμεσα μέτρα ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Η συζήτηση της κας Γεννηματά με τους γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ στην Αττική θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του ΚΙΝΑΛ, της ίδιας της προέδρου και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, καθώς και από το κανάλι του ΚΙΝΑΛ στο Youtube.

Όπως επισημαίνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, «πληρώνουμε λάθος πολιτικές» ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ ότι λόγω «ιδεοληπτικών εμμονών» και «κομματικών συμφερόντων» η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα είναι μόνο επικουρική και όχι ουσιαστική όπως θα έπρεπε λόγω της πίεσης που υφίσταται το ΕΣΥ.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024