Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός – Λαμία 0-3 : Πάρτι στο Αγρίνιο και… ανάσα για τη Λαμία

Παναιτωλικός – Λαμία 0-3 : Πάρτι στο Αγρίνιο και… ανάσα για τη Λαμία

Η Λαμία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Αγρίνιο, νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό και πήρε σαφές προβάδισμα στη μάχη της παραμονής στη Superleague.

Η Λαμία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Αγρίνιο, νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό και πήρε σαφές προβάδισμα στη μάχη της παραμονής στη Superleague.

Όσον αφορά το ματς, η Λαμία ξεκίνησε περιμένοντας τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο και στα πρώτα 20 λεπτά δεν υπήρχε ούτε υποψία φάσης από καμία εκ των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Επασί, ενώ από την άλλη η Λαμία έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία για να βγει στην κόντρα. Και την βρήκε στο 23ο λεπτό όταν βγήκε γρήγορα από τα δεξιά και ο Ντέλετιτς με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Βασιλακάκη, ο οποίος με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Πριν καν προλάβει ο Παναιτωλικός να αντιληφθεί τι συνέβη στο βροχερό Αγρίνιο, η Λαμία χτύπησε και πάλι στην αντεπίθεση με τον Ντέλετιτς αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ στο 27ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο σουτ μετά από ασίστ του Καραμάνου. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ των δυο γκολ χωρίς να καταφέρει κάτι όμως αξιόλογο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα σε ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους.

Πιο συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό ο Ντέλετιτς πήρε την μπάλα και έκανε την μπαλιά στον Ρόμανιτς, ο οποίος μετά από λάθος του Τσότσαλιτς βγήκε ολομόναχος στην κόντρα κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα και την έστειλε με πλασέ στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 3-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά τη βραδιά από το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε με σκοπό να ανατρέψει την κατάσταση. Πράγμα δύσκολο φυσικά, αφού το 3-0 ήταν πολύ βαρύ. Οι Αγρινιώτες απείλησαν με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος, με τον Βέργο να πιάνει κεφαλιά και να την εξουδετερώνει ο Επασί. Η Λαμία σε όλη την επανάληψη είχε ρόλο κομπάρσου, ειδικά μετά το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Δέλλα είχε καθολική υπεροχή και απείλησε και στο 53′ με συρτό σουτ του Αριγίμπι που πέρασε δίπλα από την εστία του Επασί και με σουτ του Βέργου στο 59 που πέρασε άουτ.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε, ο Παναιτωλικός έψαξε το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι όμως δεν το βρήκε. Στο 71ο λεπτό είχε μια μεγάλη στιγμή με σουτ του Τζανδάρη που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 83ο λεπτό και ο Ταχάρ είχε μια καλή ευκαιρία, όμως η μπάλα σε σουτ δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Η Λαμία παρότι απειλήθηκε μέχρι το τέλος και στο 87ο λεπτό με τον Τσότσαλιτς, αλλά και στις καθυστερήσεις, όπου ο Βέργος είχε δοκάρι από πλεονεκτική θέση, δεν δέχτηκε τέρμα, κράτησε το μηδέν και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-0 και «ανάσανε» όσον αφορά τη μάχη της παραμονής.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024