Μ. Κριθαρίδης-ΜέΡΑ25: «Για πόσο ο υπουργός Υγείας και ο πρωθυπουργός θα παριστάνουν τους ατζέντηδες των κλινικαρχών, αντί να προστατεύουν τη δημόσια υγεία;»

«Έχει περάσει το 48ωρο της προθεσμίας του κ. Κικίλια στον ιδιωτικό τομέα υγείας για οικειοθελή συνεισφορά των ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ και ενώ δεν υπήρξε η σχετική ανταπόκριση, δεν έχει προβεί το Υπουργείο Υγείας ακόμα σε καμία απολύτως επίταξη», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης διερωτάται: «Άραγε για πόσο ο Υπουργός Υγείας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης, θα παριστάνουν τους ατζέντηδες των κλινικαρχών, αντί να προστατεύουν την δημόσια Υγεία των πολιτών;».

Κριτική και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα ατομικά τεστ από τα φαρμακεία άσκησε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25: «Βέβαια μιλάμε για την Κυβέρνηση που ανακοίνωσε ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας τη δυνατότητα διεξαγωγής μαζικών τεστ – ενώ το ΜέΡΑ25 το ζητούσε από πέρυσι τον Μάρτιο – χωρίς να ενημερώσει τα φαρμακεία που εμπλέκει και με τους φαρμακοποιούς να μιλούν για κόστος 15 ευρώ ανά τεστ, απέχοντας σαφώς από τα δωρεάν που ακούσαμε χθες από τον κ. Σκέρτσο».

Καταλήγοντας ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «είναι λοιπόν και εγκληματίες και ψεύτες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr