Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόφη Ζαννίνου για καταγγελίες: Κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται

Σόφη Ζαννίνου για καταγγελίες: Κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται

Η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε ότι είχε συνεργαστεί με κάποιους ανθρώπους, των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η Σόφη Ζαννίνου, μια από τις καθηγήτριες στο Your Face Sounds Familiar, μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η περφόρμερ δήλωσε χαρούμενη που συμμετέχει στο συγκεκριμένο σόου:

«Μου δίνει μεγάλη χαρά το YFSF. Κάναμε τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Θανάση Βέγγο, που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Δεν υπάρχει ταινία που να μην ήταν ο πατέρας μου δίπλα στον Βέγγο. Τον θυμάμαι από τότε που ήμουν μωρό. Ήταν αδελφικοί φίλοι», δήλωσε στον Alpha.

Μίλησε επίσης για το ξεκίνημα της πορείας της με τη Μαρινέλλα:

«Είχα πάει για να κάνω νούμερο, τσακώθηκε ή αρρώστησε μια τραγουδίστρια, χήρεψαν δύο τραγούδια και μου είπε αν μπορώ να πω το ένα. Ήμουν 16-17 χρονών και πήραν ειδική άδεια για να δουλέψω βράδυ».

«Δεν τελείωσα το σχολείο. Επειδή ήμασταν στα μπουλούκια, πήγαινα σχολείο 10 μέρες στην Καβάλα, ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη κλπ και στο τέλος πήγαινα στο υπουργείο Παιδείας και έδινα εξετάσεις για να με περάσουν. Ήμασταν νομάδες, τα μεγαλύτερα παιδιά, την ώρα της παράστασης, που έπαιζαν οι γονείς μας, μας τάιζαν και κοίμιζαν τα μικρότερα. Ο Θηβαίος με λέει μαμά», πρόσθεσε η Σόφη Ζαννίνου».

Όσον αφορά στις παρενοχλήσεις και επιθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είπε:

«Είναι πολύ θλιβερά. Κάποια πράγματα συγχωρούνται, κάποια άλλα καθόλου. Οι καλλιτέχνες είναι φιλάρεσκοι, μπορεί να φλερτάρουν μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα, αλλά μέχρι εκεί, το παρακάτω είναι δραματικό και ανέντιμο.»

«Με κάποιους ανθρώπους από αυτούς είχα συνεργαστεί. Δεν πέρναγε από το μυαλό μου, καθόλου όμως, ότι μπορεί να έχουν τέτοιες συμπεριφορές.»

«Έχω πει πολλές φορές όχι σε δουλειές, χωρίς να έχω την οικονομική ευχέρεια. Έχω περάσει άσχημα, έχω πουλήσει και τα χρυσαφικά μου για να βγάλω τη σεζόν που είπα όχι».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024