Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σμαράγδα Καρύδη : «Είμαι υπέρ των θυμάτων... δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε»

Σμαράγδα Καρύδη : «Είμαι υπέρ των θυμάτων… δεν ξέρω γιατί μου την πέσανε»

«Είμαι εντελώς υπέρ αυτού, απλά δεν έχω τη διάθεση να βγω και να βρίζω κάποιον, να τον λιθοβολώ»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων μπήκε η Σμαράγδα Καρύδη από μερίδα κόσμου για την τοποθέτησή της όσον αφορά στις παρενοχλήσεις και επιθέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι είναι 100% υπέρ των θυμάτων.

Η ηθοποιός πρόσφατα νόσησε με κοροναϊό και αναφέρθηκε στις ημέρες που χρειάστηκε να μείνει σε καραντίνα.

«Ήμουν από αυτούς που φοβόντουσαν τον κοροναϊό και χαίρομαι που το έχω αφήσει πίσω μου. Εγώ βγήκα έξω στις 20 μέρες. Εννέα μέρες είχα πυρετό, ανεβοκατέβαινε με αντιπυρετικά. Έκανα ακτινογραφίες, ψαχνόμουν αλλά ευτυχώς δεν μου το γύρισε σε πνευμονία. Τον Θοδωρή τον έδιωξα έγκαιρα και δεν τον κόλλησα», δήλωσε η ηθοποιός στον Alpha.

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα»

Όσον αφορά στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και το γεγονός ότι με μια ανάρτησή της στα social media βρέθηκε στο «στόχαστρο», ξεκαθάρισε:

«Είναι για το καλό του θεάτρου. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν συζητάω για παιδικές κακοποιήσεις, είναι πέρα από κάθε νου. Είναι σωστό να βγαίνουν και να μιλάνε γι αυτό. Εγώ δεν είπα τίποτα παραπάνω, είμαι εντελώς υπέρ αυτού. Δεν ξέρω γιατί βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα, είμαι εντελώς υπέρ αυτού, απλά δεν έχω τη διάθεση να βγαίνω να βρίζω κάποιον και να τον λιθοβολώ γιατί έτσι κι αλλιώς τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» τόνισε και συνέχισε:

«Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος και στρυμωγμένος. Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος, είναι όλοι στα κάγκελα. Αν δεν ήμασταν σε lockdown δεν θα είχαμε τόσα νεύρα. Δεν έχει κανείς υπομονή να διαβάσει. Πιάνονται από λέξεις. Εγώ μίλησα για μέτρα από την Πολιτεία και όχι από την τηλεόραση, γιατί εμείς οι ηθοποιού μπορούμε να βγούμε να μιλήσουμε, αλλά η πωλήτρια για παράδειγμα δεν μπορεί να βγει στην τηλεόραση. Είμαι υπέρ των θυμάτων 100% και δεν είπα κάτι άλλο».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024