Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Προχθές επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, χθες μέτριοι κι αύριο κάποια άλλη προσβολή»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Προχθές επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, χθες μέτριοι κι αύριο κάποια άλλη προσβολή»

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Μιχάλης Σαράντης κατά των ακραίων σχολίων και της Λίνας Μενδώνη.

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «ΟΚ!», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κι ο Μιχάλης Σαράντης τοποθετήθηκαν για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της Τέχνης.

Θα ήθελα κι ένα σχόλιό σας για όσα έχουν ακουστεί κι από τη υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη περί «εξαπάτησης» και «βαθιάς υποκριτικής Τέχνης» αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μίλησε για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Μιχάλης: Μου φαίνονται τόσο αστεία αυτά τα πράγματα, που μόνο να τα «καφρίσω» μπορώ. Όσα έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες ξεπερνούν την προσωπική μου αισθητική. Δηλαδή, να σου απαντήσω στα σοβαρά πώς μου φαίνεται η φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» ή για το ότι η Μενδώνη μπέρδεψε την υποκρισία με την υποκριτική Τέχνη; Δεν θέλω να μπω σε αυτό τον βούρκο. Θέλω να σκέφτομαι και πολύ συνειδητά να λέω στον εαυτό μου «Μιχάλη, όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να οδηγηθούμε σε μια καλύτερη και πιο φωτεινή
κατάσταση».

Πυγμαλίων: Θα συμφωνήσω με όσα λέει ο Μιχάλης, όπως και με άλλους 10.000 συναδέλφους μου που έχουν την ίδια άποψη. Θεωρώ απαράδεκτη την έκφραση «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος». Μιλάμε για ανθρώπους. Τίμιους, ευλογημένους και ευγενείς ανθρώπους. Προχθές ήταν το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», χθες ήταν το «μέτριος», αύριο θα είναι κάποια άλλη προσβλητική φράση και –χαζά παραπλανητική– άποψη. Λίγη τσίπα, ρε παιδιά, που θα έλεγαν και οι παλιοί. Λίγη μπέσα… Όσον αφορά στο υπουργικό κομμάτι, θεωρώ απαράδεκτη την επιλογή των συγκεκριμένων λέξεων γιατί υποτίθεται ότι είναι η υπουργός του Πολιτισμού. Η υπουργός της υποκριτικής Τέχνης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024