Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Χάρης Ρώμας για τους... μακελάρηδες της δημοσιογραφίας

Έξαλλος ο Χάρης Ρώμας για τους… μακελάρηδες της δημοσιογραφίας

«Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι ανώμαλοι», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχέδιά του για τη νέα του σειρά, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και για την κατάσταση της υγείας της Μαρίνας Πατούλη.

Η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και η Σοφία Μουτίδου

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη για τη νέα του σειρά, μετά το τέλος του «Καφέ της Χαράς».

«Κάνουμε μια νέα σειρά με την Άννα Χατζησοφιά. Δεν έχουμε καν υπογράψει, θα υπογράψουμε όμως, είναι στο να γίνει τώρα και μου αρέσει πολύ. Θα είναι μια δουλειά καρδιάς. Ο ΑΝΤ1 θα είναι το σπίτι μου μέχρι το τέλος της ζωής μου, αλλά επειδή το έφερε έτσι η συγκυρία, μάλλον θα είναι σε άλλο κανάλι η σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι σε αυτή υπολογίζεται η Τζόυς Ευείδη.

«Μπαίνουν αρκετοί ηθοποιοί στο Καφέ της Χαράς, εκτός από κάποιες περιπτώσεις, όπως η Σοφία Μουτίδου. Πώς και δεν το ρώτησες;», πρόσθεσε μάλιστα ο ηθοποιός και ο σεναριογράφος.

Και στη συνέχεια, απάντησε μόνος του λέγοντας: «Δεν θα παίξει τελικά. Υπάρχουν 3-4 άτομα που δεν μπήκαν από όλο το καστ. Δεν θα είναι τελικά η Σοφία Μουτίδου. Τσακωθήκαμε λίγο. Υποκλίνομαι στο ταλέντο της Σοφίας, τελικά, και στην ευθύτητά της, αλλά σε κάποια πράγματα έχουμε δικαίωμα και να διαφωνούμε. Αν και πάλι εγώ πιστεύω ότι φίλοι είμαστε».

«Πιστεύω ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν πρέπει να είναι στον χώρο»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Μετά τις καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, καθώς και τις υπόλοιπες καταγγελίες για άλλα πρόσωπα, είμαι ικανοποιημένος για αυτό που γίνεται γιατί θα γίνει επανεκκίνηση, η οποία είναι απαραίτητη να γίνει. Οι ηθοποιοί που καταγγέλλουν έχουν μάθει να εκτίθενται λόγω της δουλειάς τους και το κάνουν με γενναιότητα. Είναι το παράδειγμα για να ξορκίσουν το κακό και για άλλους ανθρώπους. Πιστεύω ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν πρέπει να είναι στον χώρο, πρέπει να εξιλεωθούν και να παρουσιαστούν ξανά καθαροί».

Τι είπε για τις ντροπιαστικές κατηγορίες από… μακελάρηδες γνωστής εφημερίδας

Με αφορμή τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, ο κ. Ρώμας μίλησε για το γεγονός ότι βρέθηκε κρεμασμένος στα περίπτερα από την εφημερίδα «Μακελειό», να κατηγορείται για κακοποίηση και μάλιστα ανάπηρου παιδιού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος δεν κατονόμασε την εφημερίδα, αλλά ήταν φανερό για τι μιλούσε καθώς έκανε λόγο για «εξώφυλλα της μακελοφυλλάδας, θα πω του μακελάρη για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται»

«Είμαι μόνιμος στόχος συγκεκριμένης εφημερίδας. Μέσα σε αυτή την αναταραχή επιμένουν σε αυτή την εφημερίδα. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι ανώμαλοι. Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι. Εδώ πρέπει να αποδεικνύονται οι κατηγορίες που λέγονται για τον καθένα», ανέφερε αρχικά.

«Μια εφημερίδα αποφασίζει να βγάλει λεφτά στις πλάτες μου», συνέχισε λέγοντας ότι αυτό γίνεται για την πολιτική, που είναι και η δεύτερη ιδιότητά του. «Το εν λόγω φυλλάδιο βάλλει κατά εμού, του Πατούλη, του πρωθυπουργού και μας βάζει σε φωτογραφίες μαζί. Εγώ τον ξέρω ελάχιστα τον πρωθυπουργό. Το κάνει για να δηλώσει ότι αυτός ο «γαλάζιος πολτός» είναι όλοι ανώμαλοι. Είναι πολιτική η στόχευση».

«Είναι γνωστό ότι τον αρχιμακελάρη τον πήγε αυτόφωρο ο πρωθυπουργός και είπε ότι δεν υπέγραψε ο ίδιος, αλλά κάποια άλλη. Κανένα από αυτά τα πρόσωπα δεν είναι υπαρκτά. Να υποχρεωθούν αυτές οι φυλλάδες να έχουν ενυπόγραφα άρθρα», είπε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος διέψευσε όσα ντροπιαστικά του προσάπτει η εφημερίδα.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το ζήτημα και πως ο ίδιος έχει ήδη προχωρήσει νομικά κατά του εκδότη της εφημερίδας, όχι όμως επειδή θα κερδίσει κάτι.. «Αφενός αυτός δηλώνει χρεωκοπημένος, άσχετα αν είναι κάπου σε λογαριασμό στην Κύπρο τα λεφτά και αφετέρου το έντυπο αυτό είναι off-shore της Κύπρου».

Ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε ότι θα καταφερθεί και κατά των αναγνωστών της εν λόγω εφημερίδας. «Όλοι μου λένε μπράβο που κινούμαι κατά της ρυπογραφίας, μπράβο που τα βάζεις με αυτόν το σκουπίδι. Δεν μπορεί το κάθε παλιοφυλλάδιο να γράφει ό,τι θέλει για οποιονδήποτε θέλει».

Και κατέληξε: «Ντροπή για την ελληνική κοινωνία που υπάρχει αυτού του είδους φασισμός. Γιατί αυτό είναι φασισμός. Να κουνήσουμε λίγο το δάχτυλο να μην παίρνουν αυτές τις παλιοφυλλάδες. Και υπάρχουν αυτοί που έχουν αρρωστημένα ένστικτα να βλέπουν επώνυμους να αποκαθηλώνονται»

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Μαρίνας Πατούλη

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε πως έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, η Μαρίνα Πατούλη είναι πολύ καλά στην υγεία της και ο κίνδυνος έχει πλέον ξεπεραστεί.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού μάλιστα για το αν ο ίδιος είναι στο πλευρό της, ο Χάρης Ρώμας απάντησε θετικά, επισημαίνοντας πως ο ίδιος βρίσκεται στο πλευρό όλων και άρα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο για τη σύζυγό του.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024