Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Good Job Nicky: «Πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Πάριος είναι ένα ιερό τέρας»

Good Job Nicky: «Πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Πάριος είναι ένα ιερό τέρας»

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/3) ο γιός του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky, κατά κόσμο Νικόλας Βαρθακούρης, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ολης της ύλης κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο.

Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά. […] Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ’ όλα!»

Στη συνέχεια, ο Good Job Nicky μίλησε τόσο για το καλλιτεχνικό όνομά του όσο και για την εφηβεία του. Ειδικότερα, ο ίδιος τόνισε:

«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ «μαλακ…», συγγνώμη, μαμά, αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωσιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου.

Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη».

Κατόπιν, ο Good Job Nicky πρόσθεσε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου γι’ αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου, ο Χάρης, με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου».

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο Good Job Nicky

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024