Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρμι Χάμερ: Kατηγορείται για βιασμό από πρώην σύντροφό του

Άρμι Χάμερ: Kατηγορείται για βιασμό από πρώην σύντροφό του

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας πρώην συντρόφου του, η οποία ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, καθώς κατηγορείται για τον βιασμό μίας πρώην συντρόφου του, η οποία ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους.

Η γυναίκα που ονομάζεται Effie κατέθεσε σε δικηγόρο αλλά δήλωσε και δημόσια σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, ότι φοβόταν για τη ζωή της όσο καιρό ήταν ζευγάρι με τον Άρμι Χάμερ να δηλώνει πως ήταν θέμα χρόνου να την σκοτώσει.

Η 24χρονη ανέφερε επίσης ότι στις 24 Απριλίου του 2017, ο ηθοποιός τη βίασε ενώ επανειλημμένα χτυπούσε το πρόσωπό της στον τοίχο, αφήνοντάς της μώλωπες.

Η νεαρή γυναίκα είπε επίσης πως γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό μέσω Facebook το 2016 και πως η φρικτή συμπεριφορά του την οδήγησε στο να σκεφτεί να αυτοκτονήσει: «Έχασα κάθε ενδιαφέρον για να ζήσω. Ήθελα απλώς να σταματήσει ο πόνος», ανέφερε.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η υπόθεση ερευνάται πλέον από την αστυνομία, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρμι Χάμερ κατηγορείται για απάνθρωπες πράξεις.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/3sdxHJ6XWK0

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024