Μια φωτογραφία της Jessica Ciencin Henriquez που ανέβασε η ίδια στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram την δείχνει με έναν μεγάλο μώλωπα στα οπίσθια και πηγές του περιβάλλοντός της υποστηρίζουν ότι υπεύθυνος για το σημάδι είναι ο Άρμι Χάμερ.

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες από πολλές πρώην συντρόφους του σχετικά με βίαιη συμπεριφορά, ακόμα και για κανιβαλιστικές τάσεις.

Η Henriquez δημοσίευσε τη φωτογραφία μαζί με μια λεζάντα στην οποία έκανε λόγο περί «αλήθειας» και ανθρώπων που δεν προστατεύουν τους συνανθρώπους τους, χωρίς όμως να προχωρήσει σε άμεση αναφορά στον ηθοποιό.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω τους ανθρώπους φανούν καλύτεροι από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Δεν είναι δική μου δουλειά να καθαρίσω τις βρωμιές» έγραψε η Henriquez.

«Τους δίνω τη σκούπα και φεύγω. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετά γενναιόδωρο. Δεν είναι δουλειά μου να δικαιολογήσω κάποιον για την κακή συμπεριφορά του, ούτε είναι δική μου δουλειά να τιμωρήσω. (Γι’ αυτό υπάρχει το Κάρμα)».

Η Henriquez είχε μοιραστεί και νωρίτερα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε Instagram story νωρίτερα γράφοντας: «Μελανιάζω εύκολα… αλλά πρέπει να δείτε τον άλλο».

Η Courtney Vucekovich που έχει κατηγορήσει επώνυμα τον Χάμερ έχει ισχυριστεί πως ο ηθοποιός την είχε κακοποιήσει, πως δεν ένιωθε ασφαλής μαζί του ενώ της είχε αναφέρει και πως επιθυμούσε να «φάει το πλευρό της».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο