Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρμι Χάμερ : Πρώην σύντροφός τον κατηγορεί δείχνοντας μώλωπα στα οπίσθιά της

Άρμι Χάμερ : Πρώην σύντροφός τον κατηγορεί δείχνοντας μώλωπα στα οπίσθιά της

Η Jessica Ciencin Henriquez μοιράστηκε μια φωτογραφία η οποία, σύμφωνα με την ίδια δείχνει την αλήθεια.

Μια φωτογραφία της Jessica Ciencin Henriquez που ανέβασε η ίδια στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram την δείχνει με έναν μεγάλο μώλωπα στα οπίσθια και πηγές του περιβάλλοντός της υποστηρίζουν ότι υπεύθυνος για το σημάδι είναι ο Άρμι Χάμερ.

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες από πολλές πρώην συντρόφους του σχετικά με βίαιη συμπεριφορά, ακόμα και για κανιβαλιστικές τάσεις.

Η Henriquez δημοσίευσε τη φωτογραφία μαζί με μια λεζάντα στην οποία έκανε λόγο περί «αλήθειας» και ανθρώπων που δεν προστατεύουν τους συνανθρώπους τους, χωρίς όμως να προχωρήσει σε άμεση αναφορά στον ηθοποιό.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω τους ανθρώπους φανούν καλύτεροι από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Δεν είναι δική μου δουλειά να καθαρίσω τις βρωμιές» έγραψε η Henriquez.

«Τους δίνω τη σκούπα και φεύγω. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετά γενναιόδωρο. Δεν είναι δουλειά μου να δικαιολογήσω κάποιον για την κακή συμπεριφορά του, ούτε είναι δική μου δουλειά να τιμωρήσω. (Γι’ αυτό υπάρχει το Κάρμα)».

Η Henriquez είχε μοιραστεί και νωρίτερα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε Instagram story νωρίτερα γράφοντας: «Μελανιάζω εύκολα… αλλά πρέπει να δείτε τον άλλο».

Η Courtney Vucekovich που έχει κατηγορήσει επώνυμα τον Χάμερ έχει ισχυριστεί πως ο ηθοποιός την είχε κακοποιήσει, πως δεν ένιωθε ασφαλής μαζί του ενώ της είχε αναφέρει και πως επιθυμούσε να «φάει το πλευρό της».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024