Σε σοβαρή κρίση εντός του Alpha εξελίσσεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα του Happy Day και την Αφροδίτη Γραμμέλη του Pop Up.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog, υψηλά ιστάμενα στελέχη έχουν ενοχληθεί πολύ από την εσωτερική κόντρα και την τροπή που πήραν τα πράγματα στον αέρα των εκπομπών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, το φταίξιμο το ρίχνουν κυρίως στον Παπανώτα αλλά και σε μικρότερα στελέχη που έχουν αφήσει τις καταστάσεις ανεξέλεγκτες («στην τύχη τους», όπως σημείωσαν οι πηγές του nassosblog).

Την ώρα που η Σταματίνα αποτελεί αναμφισβήτητα το «βαρύ χαρτί» του Alpha καθόλου βέβαιο δεν είναι ότι ο Παπανώτας θα συνεχίσει στο πλευρό της και την επόμενη σεζόν. Όλα βέβαια θα κριθούν πολύ αργότερα αφού πρώτα θα έχουν γίνει οι διοικητικές αλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου».

Με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε στον «αέρα» του Pop Up: «Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους. Σε ηλικία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο