Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο με κοροναϊό νεογέννητα δίδυμα - Πώς κόλλησαν μέσα από το μαιευτήριο

Στο νοσοκομείο με κοροναϊό νεογέννητα δίδυμα – Πώς κόλλησαν μέσα από το μαιευτήριο

Δύο μέρες μετά το εξιτήριο, ο πατέρας και η γιαγιά των διδύμων εμφάνισαν υψηλό πυρετό, με τα δίδυμα και τη μητέρα τους να χρειάζονται νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Δέκα ημερών δίδυμα διαγνώστηκαν με κοροναϊό μαζί με τη μητέρα τους, τον πατέρα τους και τη γιαγιά τους. Από τον θάλαμο Covid, η 38χρονη μητέρα μιλάει για την περιπέτεια της υγείας της στο MEGA.

«Εγώ μέσα στο μαιευτήριο το κόλλησα. Και εγώ και τα παιδιά. Βγήκαμε 8 Mαρτίου και 10 Μαρτίου ξεκίνησε ο σύζυγός μου, μια μέρα μετά εγώ και μετά άρχισα και έβλεπα λίγο και τα παιδιά έτσι κακοδιάθετα. Και η μητέρα μου νόσησε».

Δύο μέρες μετά το εξιτήριο, ο πατέρας και η γιαγιά των διδύμων εμφάνισαν υψηλό πυρετό, με τα δίδυμα και τη μητέρα τους να χρειάζονται νοσηλεία στο νοσοκομείο.

«Ο σύζυγός μου και η μητέρα μου πιο βαριά λίγο, με πιο έντονο βήχα, με αρκετό πυρετό ο σύζυγός μου, χτες ο πνευμονολόγος του χορήγησε αντιβίωση με σπρέι, σήμερα είναι κάπως καλύτερα, αλλά 5 μέρες είχαν συνεχόμενα πυρετό, 39,2 και 39,5».

Εδώ και μια εβδομάδα τα δίδυμα με τη μητέρα τους νοσηλεύονται σε μονάδα Covid, με την υγεία τους να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

«Εγώ είμαι καλύτερα, είχα πιο έντονες μυαλγίες, το πέρασα πιο ελαφρά και τα μικρά με λίγες μυξούλες, λίγο κακοδιάθετα στο θέμα φαγητού και πυρετό μέχρι 37,6, δεν έκαναν παραπάνω».

Κόλλησαν άλλες δύο οικογένειες

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια, νοσηλεύτριες που νοσούσαν με κοροναϊό φαίνεται να ευθύνονται για τη διασπορά του, ενώ άλλες 2 οικογένειες με νεογνά κόλλησαν κοροναϊό μέσα στο ιδιωτικό μαιευτήριο.

«Άλλες δύο οικογένειες και η δικιά μου τρεις. Μωρά είναι και ταλαιπωρούνται. Δεν είναι δυνατόν και άλλες δυο οικογένειες που γεννήθηκαν στον ίδιο όροφο και η μητέρα και το μωρό να έχει κοροναϊό. Κάτι συμβαίνει».

Μάλιστα, στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 38χρονη μητέρα με τα δίδυμα της, νοσηλεύεται στο διπλανό θάλαμο και άλλη μια μητέρα με το μωρό της, που γέννησε στην ίδια κλινική.

Ενώ τα κρούσματα του κοροναϊού έχουν χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα προστασίας, με τη διασπορά του κοοναϊού να είναι ανεξέλεγκτη.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024