Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW Transporter T6.1: Ασκήσεις σπορ ύφους

VW Transporter T6.1: Ασκήσεις σπορ ύφους

Το Transporter αποκτά μια νέα έκδοση η οποία οδηγεί σε μάλλον ασυνήθιστες όσο και ενδιαφέρουσες ατραπούς το γερμανικό van.

H VW προσθέτει στις επιλογές του Transporter μια σπορ αισθητικής και ύφους έκδοση η οποία στοχεύει να ανεβάσει ευχάριστα τους τόνους σε μια κατηγορία που δεν φημίζεται για τις σχεδιαστικές της ανησυχίες, πόσο μάλλον τις σπορ, τουλάχιστον στην εργοστασιακή τους εκδοχή.

Η νέα έκδοση Sportline παίρνει ως αφετηρία την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση του Transporter, Highline διανθίζοντας την με αιχμηρές λεπτομέρειες.

Στην εξωτερική της εμφάνιση ξεχωρίζει η χαρακτηριστική γρίλια με την κόκκινη οριζόντιο που λειτουργεί ως συνεκτικός ιστός ανάμεσα στα LED φωτιστικά σώματα. Φώτα έχουν προστεθεί και στα κατώτερα πλευρικά τμήματα ενώ στην κορυφή του πίσω τμήματος διακρίνεται ένα spoiler. Aπό την εξίσωση δεν λείπουν οι νέου σχεδιασμού σπορ σκούρες ζάντες αλουμινίου για τους τροχούς των 18 ιντσών.

Πλην της εμφάνισης η VW έχει μειώσει το ύψος της ανάρτησης κατά 3,0 εκατοστά δίνοντας στην συγκεκριμένη έκδοση ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την οδική συμπεριφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες της γκάμας του Transporter.

Στο εσωτερικό η έκδοση Sportline επωφελείται από επενδύσεις με δέρμα Nappa/Suede για τα μπροστινά καθίσματα, ψηφιακό ραδιόφωνο, climate control και infotainment με οθόνη αφής που ενσωματώνει λειτουργικά Appla CarPlay και Android Auto. Στο βασικό εξοπλισμό της ανήκει επίσης η κάμερα οπισθοπορείας.

Για όσους αναζητούν κάτι ακόμα περισσότερο, υπάρχει το πακέτο εξοπλισμό Black Edition το οποίο προσθέτει στην εξίσωση, αυτοκόλλητα, μαύρες ζάντες, φιμέ τζάμια και ανάρτηση με ελατήρια Eibach.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024