Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τροχαίο στη Βουλή : Δώρο ζωής από τον Ιάσονα σε δύο γυναίκες που βρίσκονταν 8 χρόνια σε λίστα αναμονής
Οι γονείς του 23χρονου Ιάσονα με μεγαλοψυχία και γενναιότητα αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας έτσι ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των μεταμοσχεύσεων οργάνων του 23χρονου Ιάσονα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.
Μεγαλοψυχία
Οι γονείς του με μεγαλοψυχία και γενναιότητα αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας έτσι ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους.
Οπως μεταδίδει το thestival.gr, δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονταν σε λίστα αναμονής εδώ και οκτώ χρόνια, θα λάβουν τα νεφρά του 23χρονου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, την καρδιά του 23χρονου θα λάβει 45χρονος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε με μηχανική υποστήριξη.
Χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό Νοσοκομείο παρέλαβε το ήπαρ προκειμένου να γίνει ακόμη μία μεταμόσχευση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου