Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος : Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ σε 48 ώρες [φωτογραφίες]

Μύκονος : Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ σε 48 ώρες [φωτογραφίες]

Aπό σήμερα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στο Νησί των Ανέμων βάσει των καταγγελιών που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Πρόστιμα – μαμούθ επέβαλε η Πολεοδομία της Σύρου μετά από ελέγχους στη Μύκονο, καθώς οι αυτοψίες στο Νησί των Ανέμων συνεχίζονται, παρά το lockdown και τη διακοπή της οικοδομικής δραστηριότητας.

Μάλιστα σήμερα κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου, μαζί με υπαλλήλους της Κτηματικής Υπηρεσίας και με την συνδρομή της Αστυνομίας πρόκειται να επιχειρήσουν επιτόπια αυτοψία για πολλοστή φορά στην παραλία της Ελιάς για αυθαίρετες κατασκευές πάνω στο κύμα.

Στο μικροσκόπιο αναμένεται να τεθεί επιχείρηση (μπαρ- εστιατόριο), η οποία και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών.

Πηγή εικόνας: protothema.gr

Πριν από περίπου 20 μέρες, ένα άλλο κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου αποτελούμενο από δυο υπαλλήλους βρέθηκαν στη Μύκονο για 48ωρες, προκειμένου να εξετάσουν μια σειρά από καταγγελίες που αφορούν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες, σε ξενοδοχεία, γνωστά εστιατόρια και πολυτελείς κατοικίες.

Μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό όριο των 48 ωρών, οι δυο υπάλληλοι της Πολεοδομίας με την βοήθεια ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, κατάφεραν να γράψουν πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ, πόπως αναφέρει το protothema.gr. Ενδεικτικά, στο στόχαστρο των πολεοδομικών αρχών βρέθηκε ξενοδοχείο στην παραλία Πλατύς Γυαλός που έχει κάνει παράνομες επεκτάσεις, εστιατόριο στη Φτελιά όπου εντοπίστηκαν κοντέινερς, κατασκευή περγκόλων, ανακατασκευή πέτρινου μαντρότοιχου κ.ά , ξενοδοχείο στη περιοχή Βρύση όπου έγιναν εκσκαφές χωρίς άδεια για την κατασκευή πισινών κλ.π.

Συγκεκριμένα, οι δυο αυτοί υπάλληλοι της Πολεοδομίας Σύρου έγραψαν συνολικά 23 αυθαίρετα και αναμένεται συνέχεια καθώς από σήμερα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στο Νησί των Ανέμων βάσει των καταγγελιών που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024