Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ο αγιασμός του Τριαντάφυλλου προκάλεσε χαμό στους Κόκκινους

Survivor: Ο αγιασμός του Τριαντάφυλλου προκάλεσε χαμό στους Κόκκινους

Ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο χθεσινό συμβούλιο κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι είναι πάντα κακοπροαίρετοι απέναντί του

Ο αγιασμός του Τριαντάφυλλου ήταν ένα ακόμα λόγος για να βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών του, οι οποίοι αμφισβήτησαν την πρόθεσή του.

Όλα ξεκίνησαν από χθες μετά τους απανωτούς τραυματισμούς κάποιων παικτών στον στίβο μάχης. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος να ρίχνει αγιασμό που τον είχε φέρει μαζί του από την Ελλάδα.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έριξε αγιασμό στους παίκτες με σκοπό να φύγει το κακό… το μάτι. Στραβά πήραν την κίνηση του τραγουδιστή οι συμπαίκτες του, καθώς ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος ισχυρίζονταν πως ήταν εμφιαλωμένο νερό και όχι πραγματικός αγιασμός.

Μόνο η Μαριάνθη Κάσδαγλη υποστήριξε τον τραγουδιστή και ένας νέος καβγάς με πολλές αντιπαραθέσεις και αμφισβητήσεις ξεκίνησε στην καλύβα των Κόκκινων.

«Ο Τριαντάφυλλος για ακόμη μια φορά ήθελε να φανεί και αυτή τη φορά βρήκε κάτι άλλο να κάνει… να πατήσει πάνω στα Θεία. Πατάει πάνω σε πολλά πράγματα, όπως οι λέξεις φιλία και κολλητός, σε λέξεις όπως χούντα και δικτατορία. Τώρα πατάει στα Θεία. Κάνει και “αγιασμούς” πλέον ο Τριαντάφυλλος και πήγε να αγιάσει ο ίδιος… Λέει συνέχεια ψέμματα και πάει να αγιάσει τις δύο ομάδες. Ακούστηκε από κάποιους ότι ο αγιασμός είναι απλά από ένα μπουκαλάκι νερό. Δεν με νοιάζει αυτό, απλά η κίνηση που κάνει να πατάει πάνω σε αυτά για να ξεχωρίσει και να το παίζει και θύμα, εμένα με ενοχλεί πολύ» τόνισε ο Κόρο.

Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε τα ίδια: «Πήρε και άνοιξε ένα εμφιαλωμένο νερό, δεν τον είδα να προσθέτει αγιασμό, όπως είπε. Έγινε μπροστά στον Λιανό και σε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Έκανε ότι αγιάζει τους παίκτες. Είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιείς την θρησκεία για να κερδίσεις τις εντυπώσεις»

Ο Τριαντάφυλλος τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο χθεσινό συμβούλιο κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι είναι πάντα κακοπροαίρετοι απέναντί του.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024