
Σοκαριστική δήλωση γιατρού από το Λαϊκό: Οδεύουμε μαθηματικά να γίνουμε Μπέργκαμο
«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να γίνουν προσλήψεις», σημείωσε, εκφράζοντας το αίτημα των υγειονομικών.
Σε μία σοκαριστική περιγραφή προχώρησε ο Αιμίλιος Κακλαμάνης ειδικευόμενος παθολόγος στο Λαϊκό νοσοκομείο, περιγράφοντας πως η κλίνη ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι σχεδόν γεμάτη, με 80 κρεβάτια καλυμμένα και 5-6 κενά, ενώ μία χειρουργική κλινική έκλεισε και μετατράπηκε σε κλίιική ΜΕΘ.
4 ασθενείς με κοροναϊό εκτός ΜΕΘ
Όπως είπε, «τέσσερις ασθενείς με κοροναϊό είναι εκτός ΜΕΘ» και εξήγησε πως η απόφαση για το ποιος θα πάει σε κλίνη, όταν αδειάσει, λαμβάνεται μέσω ΚΕΠΥ.
«Δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε», εκτίμησε σχετικά με την κατάσταση στο νοσοκομείο, προσθέτοντας ότι είναι «μαθηματικά που δεν βγαίνουν».
«Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να γίνουν προσλήψεις», σημείωσε μιλώντας στον ANT1 και εκφράζοντας το αίτημα των υγειονομικών.
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει
- Μουσική: Πες μου τι ακούς, να σου πω τι… τρως
- Γερμανία: Σχέδιο για τον ισχυρότερο στρατό της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία
- Βρετανός πρώην διπλωμάτης: Ρωσία και Ιράν «παίζουν» τις ΗΠΑ και κερδίζουν
- Η ανεκπλήρωτη επιθυμία του σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»
- ΟΠΕΚ: Μια όχι τόσο απρόσμενη αποχώρηση – Η υπαρξιακή κρίση του καρτέλ



