Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW i4: Σε κοντινό πλάνο

BMW i4: Σε κοντινό πλάνο

Το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της BMW δίνει τα διαπιστευτήρια του, κάνοντας ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή. Αυτή αναμένεται να ξεκινήσει εντός του β΄εξαμήνου.

H βαυαρική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά εικόνων του i4, του τετράθυρου μοντέλου που από το προσεχές φθινόπωρο οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεσή του, θα αποτελέσει το ηλεκτρικό alter ego της Σειράς 3.

Σχεδιαστικά το i4 μένει απολύτως πιστό στο πρωτότυπο που προηγήθηκε πριν περίπου ένα χρόνο και παρόλο που στην πρεμιέρα του υιοθετεί τους γαλάζιους/λευκούς χρωματισμούς που σηματοδοτούν την ηλεκτροκίνητη στις τάξεις της BMW, όπως ανακοινώθηκε, σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξει και μια πιο σπορ και επιθετική σε σχεδιασμό και επιδόσεις έκδοση με τα διακριτικά M Performance.

Παραδόξως η βαυαρική φίρμα επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει προς το παρόν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του i4, επιφυλασσόμενη να το κάνει τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν. Αυτό που ανακοινώνει ωστόσο είναι ότι η κορυφαία έκδοση θα προσφέρει ισχύ 530 ίππων και τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.

Σε ό,τι αφορά την μέγιστη διαθέσιμη αυτονομία, αυτή θα ανέλθει σε 590 χλμ. αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλαπλές εκδόσεις τόσο σε ό,τι αφορά την αυτονομία όσο και τη διαθέσιμη ισχύ.

Επίσης αν και στην προκειμένη περίσταση, η BMW δεν έχει δώσει εικόνες από το εσωτερικό της, έχει ήδη δώσει τις πρώτες συστάσεις για το τεχνολογικό υπόβαθρο του νέου συνολικά αναβαθμισμένου και με νέες δυνατότητες συστήματος infotainment, iDrive 8.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024