Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης : Επικίνδυνη για τη χώρα η πόλωση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Αιχμές για τις πορείες

Χρηστίδης : Επικίνδυνη για τη χώρα η πόλωση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Αιχμές για τις πορείες

Αιχμές κατά των διαδηλώσεων άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα επικίνδυνη τη σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα. 

Αιχμές κατά των διαδηλώσεων άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα επικίνδυνη τη σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα.

Σαν παιδιά σε πυριτιδαποθήκη

Ο κ. Χρηστίδης αναφερόμενος στην πανδημία τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παίζουν «σαν δύο παιδιά σε μια πυριτιδαποθήκη» λέγοντας ότι την ώρα που της έξαρσης των κρουσμάτων «έχει εγκλωβιστεί η  Νέα Δημοκρατία στο νόμος και τάξη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση ούτε με την φιλελεύθερη αντίληψη,  είναι άλλο το ότι αντιμετωπίζει την ασυδοσία, και αυτό είναι κάτι το οποίο μας βρίσκει όλους σύμφωνους, και άλλο το ότι δέρνεις στις πλατείες ανάμεσα σε οικογένειες.

»Αυτό δεν έχει  καμία σχέση με την φιλελεύθεροι αντίληψη. Και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ στις γνωστές λαϊκίστικες εμμονές του.

»Είναι εντελώς λάθος να μην αντιλαμβάνεσαι, ότι την περίοδο στην οποία τα κρούσματα αυξάνονται στην Αττική ειδικά, με πολύ μεγάλους ρυθμούς δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή των πολιτών και να κάνεις πορείες».

Άκρως επικίνδυνο

Ο κ. Χρηστίδης χαρακτηρίζοντας ως «άκρως επικίνδυνο» όλο αυτό το σκηνικό, τόνισε -μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα ακολουθήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε αυτό τον «κατήφορο».

«Αυτό το λέμε διαρκώς από την πρώτη στιγμή και επαναλαμβάνω ότι κατά την άποψή μας, πρέπει να σταματήσουν να παίζουν τους Κλέφτες και Αστυνόμους ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα και να ασχοληθούν σοβαρά με τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε:

«Η σύγκρουση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κρατά την χώρα πίσω. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μία σύγκρουση ανάμεσα στην δήθεν μηδενική  ανοχή και την δήθεν  σύγκρουση των λαϊκίστικών δυνάμεων γιατί αυτό είναι κάτι το οποίο θα αφήσει τη χώρα πολύ πίσω».

Κοινωνική ειρήνη

Συμπλήρωσε δε, ότι «μετά από πέντε μήνες διαρκούς lockdown, υπάρχει μία κόπωση τεράστια και σε αυτό πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι όταν η  αστυνομία πηγαίνει να ελέγξει κάποιον,  δεν μπορεί να εξελίσσεται αυτό σε ξυλοδαρμό,  οι πολίτες αλλά και οι αστυνομικοί βεβαίως έχουν όλοι κουραστεί και αυτό είναι κάτι το οποίο μας μεταφέρουν όλοι οι  άνθρωποι με τους οποίους επικοινωνούμε.

»Εγώ βρέθηκα πριν 10 μέρες, στο μνημόσυνο το οποίο πραγματοποιούν οι αστυνομικοί κάθε χρόνο για τους 138 πεσόντες στην ώρα του καθήκοντος, και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουν βάλει οι ίδιοι οι αστυνομικοί, μην μας ζητάει η πολιτική ηγεσία να εφαρμόσουμε μέτρα τα οποία είναι εξαιρετικά επίπονα για τους πολίτες και δεν αποδίδουν.

»Πρέπει λοιπόν να  δημιουργήσουμε μια κοινωνική ειρήνη και ισορροπία, μια νέα κοινωνική δικαιοσύνη η οποία θα κάνει την κοινωνία μας να δει τις προκλήσεις του  αύριο. Μην συγκρουόμαστε διαρκώς για ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει στη δημοκρατία μας εδώ και 10-20 χρόνια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024