Αποκαλυπτικό είναι το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (16/3) που θα παρακολουθήσουν οι φαν του Survivor.
Στα πρώτα πλάνα του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε για άλλη μια φορά τους Κόκκινους να απολαμβάνουν το φαγητό τους στην παραλία και ο Τριαντάφυλλος να τους κοιτά με θλίψη και παράπονο, απομονωμένος και φυσικά νηστικός, την ίδια ώρα μάλιστα που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) στο Survivor, είδαμε τσακωμούς, τρεις τραυματισμούς στη μπλε ομάδα, ακούσαμε για τεστ εγκυμοσύνης και παρακολουθήσαμε ακόμα μία νίκη των μπλε.
Οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Τριαντάφυλλος, κάτι φυσικά που ήδη γνωρίζαμε.
Ο τραγουδιστής πήρε 9 ψήφους και βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε η Νικολέτα.
Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα δεν το γνωρίζουμε ακόμα, φαίνεται όμως από το trailer πως θα γίνει… χαμός.
Ο Γιώργος Κοψιδάς ζαλίζεται ξανά και τότε ξεσπά ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος γίνεται έξαλλος και τα βάζει με τον Αλέξη Παππά, φωνάζοντάς του, με την Ελένη να προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Θα τα καταφέρει όμως;
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας