Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Έβηξε επάνω στον οδηγό του ταξί της – Τώρα κινδυνεύει να φυλακιστεί

Κοροναϊός : Έβηξε επάνω στον οδηγό του ταξί της – Τώρα κινδυνεύει να φυλακιστεί

Μια νεαρή γυναίκα παραβίασε με τον πιο αηδιαστικό τρόπο τα υγειονομικά μέτρα. Και από ό,τι φαίνεται, θα το πληρώσει ακριβά.

Μια γυναίκα που βιντεοσκοπήθηκε να βήχει επάνω σε οδηγό της υπηρεσίας Uber στο Σαν Φρανσίσκο, παραδόθηκε στις τοπικές αρχές. Τώρα κινδυνεύει να μπει στη φυλακή.

Το περιστατικό συνέβη στις 7 Μαρτίου, με βίντεο να απεικονίζει μια ομάδα γυναικών να τσακώνεται με έναν οδηγό και μία από αυτές, την 24χρονη Άρνα Κιμιάι, να βήχει επάνω του.

Στις 14 Μαρτίου η Αστυνομική Διεύθυνση του Σαν Φρανσίσκο επιβεβαίωσε ότι η Κιαμιάι βρίσκεται υπό κράτηση αφού παραδόθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με το ABC7, η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού, βιαιοπραγία εις βάρος εργαζόμενου στον κλάδο των μεταφορών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αν και το γραφείο του εισαγγελέα δεν έχει εξηγήσει προς το παρόν από πού προκύπτουν οι κατηγορίες για ληστεία, η εγγύηση για την αποφυλάκισή της έχει οριστεί στα $75.000.

Σύμφωνα με το Vice, αν η Κιαμιάι καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, δεν αποκλείεται να βρεθεί στη φυλακή ακόμη και για 11 χρόνια, αλλά και να αναγκαστεί να καταβάλει έως και $10.000.

Η Τρέισι Μακρέι, επικεφαλής της υπηρεσίας κλοπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης, δήλωσε: «Η συμπεριφορά που καταγράφηκε στο βίντεο του συγκεκριμένου περιστατικού δείχνει αποτρόπαια αδιαφορία για την ασφάλεια και την υγεία ενός εργαζόμενου της πρώτης γραμμής εν μέσω μιας φονικής πανδημίας».

«Στο Σαν Φρανσίσκο αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους περιστατικά με μεγάλη σοβαρότητα και δεσμευόμαστε ότι θα διασφαλίσουμε την απονομή δικαιοσύνης».

Άλλη μια από τις γυναίκες του βίντεο, η 24χρονη Μαλέιζα Κινγκ, έχει επίσης συλληφθεί με τις κατηγορίες της επίθεσης με καυστικό υγρό, της επίθεσης και ληστείας, της συνωμοσίας και της παραβίασης των υγειονομικών μέτρων και μέτρων ασφαλείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγα λεπτά αφού μπήκαν στο όχημα «ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητο και έδωσε τέλος στην κούρσα, αφού συνειδητοποίησε ότι μια από τις επιβαίνουσες δεν φορούσε μάσκα όπως ορίζουν τα πολιτειακά και τοπικά υγειονομικά μέτρα κατά του κοροναϊού».

«Ο οδηγός δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει την κούρσα, αν δεν φορούσαν όλοι τις μάσκες τους».

«Ξέσπασε καβγάς, μεγάλο μέρος του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο και μία από τις επιβαίνουσες πλησίασε τον οδηγό από το πίσω κάθισμα και έκλεψε το κινητό του».

«Το θύμα πάλεψε και τελικά κατάφερε να ανακτήσει το τηλέφωνό του. Οι ύποπτες στη συνέχεια βγήκαν από το όχημα και μια άλλη επιβαίνουσα προσέγγισε ένα ανοιχτό παράθυρο και ψέκασε κάποιο υγρό, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν σπρέι πιπεριού, προς το μέρος του οδηγού».

Δείτε τη στιγμή του καβγά:


Με πληροφορίες από LADbiblie

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024