Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου

Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου και η παρουσιάστρια με αφορμή την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση. Ο λόγος ήταν ώρα που τελικά βγήκε στον αέρα ο δικηγόρος και αν τελικά θα προλάβαινε ή όχι να αναλύσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

«Εγώ δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν προλαβαίνω» ανέφερε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργίου για να απαντήσει η Ζήνα Κουτσελίνη: «Ξέρετε τι ροή του δικού μας προγράμματος; Δέκα λεπτά δεν ζητήσατε;».

«Δεν ζήτησα τίποτα» ανταπάντησε ο δικηγόρος φέρνοντας σε έξαλλη κατάσταση την παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τις έρευνες που έκανε ο κ. Τσούκαλης και η ομάδα του ήταν άκαρπες. Η ομάδα ερεύνησε σε διάφορα σημεία της Παιανίας ακόμα και σε πηγάδια αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της 19χρονης.

Χαμόγελα έφερε στους συγγενείς της νεαρής η απομάκρυνση του δυσάρεστου σεναρίου και όλοι ελπίζουν ότι η Άρτεμις βρίσκεται στη ζωή.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr