Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Γκέλα» της Ατλέτικο με τη Χετάφε (0-0) – Καραδοκεί η Μπαρτσελόνα

«Γκέλα» της Ατλέτικο με τη Χετάφε (0-0) – Καραδοκεί η Μπαρτσελόνα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ με τη Χετάφε και πλέον βρίσκεται στο +6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπαρτσελόνα που παίζει αύριο είναι στο -7.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να νικήσει τη Χετάφε εκτός έδρας, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 70′, έμειναν στο 0-0 και πλέον έβαλαν φωτιά στο κυνήγι του τίτλου καθώς αν η Μπαρτσελόνα επικρατήσει την Κυριακή τότε θα βρεθεί στο -4.

Οι «ροχιμπλάνκος» πάλεψαν σε όλη την αναμέτρηση να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους λύτρωνε. Ανέβασαν την πίεση τους από τη στιγμή που βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το κάτι παραπάνω μένοντας στην ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο είδαν τη Χετάφε να έχει τις ευκαιρίες της και να απειλεί σε πολλές περιπτώσεις την εστία του Όμπλακ για να ανοίξει το σκορ. Ομοίως και οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο έπαιρνε διαρκώς μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας με συνεχείς επιθέσεις να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου, χωρίς μεγάλο αποτέλεσμα όμως. Ακόμα και όταν η Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Νιόμ στο 70′.

Κανένας δεν μπόρεσε να παραβιάσει το τέρμα του Νταβίντ Σόρια και έτσι οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο τελικό 0-0, με τους «ροχιμπλάνκος» πλέον να ετοιμάζονται ώστε να… νιώσουν την καυτή ανάσα της Μπαρτσελόνα, αν οι «μπλαουγκράνα» νικήσουν την Κυριακή.

Only in

Το μεταναστευτικό, η Ακροδεξιά και η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης

Όταν η πολυθρύλητη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» μπαίνει για πολλοστή φορά στο «ζύγι» της δυστοπικής μικροπολιτικής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024