Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι

Survivor : Ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έπαθαν σοκ καθώς δεν το περίμεναν, ενώ ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη στεναχώρια του για την απόφαση που πήρε ο Πάνος Καλίδης

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου και ενώ οι δύο ομάδες συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό, ο Πάνος Καλίδης θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε μπροστά σε όλους της απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έπαθαν σοκ καθώς δεν το περίμεναν, ενώ ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη στεναχώρια του για την απόφαση που πήρε ο Πάνος Καλίδης.

Τι είπε:

«Μετά από πολλές μέρες σκέψεις, αϋπνίας και κουβέντας με τον εαυτό μου. Θέλω να πω μερικά πράγματα στο παρεάκι αυτό που ακούει αυτή τη στιγμή. Είχα μάθει μέχρι τώρα, σε αυτά τα χρόνια που ζω, τα όπλα που μπορούσα να χρησιμοποιήσω ήταν το χαμόγελο, το ταλέντο, η καλοσύνη. Όλα αυτά που με έκαναν να κάνω κάτι εκεί έξω. Κάποια πράγματα για να με αγαπήσει ο κόσμος. Αυτά τα πράγματα εδώ μέσα είναι άχρηστα μέχρι σε ένα σημείο. Δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, πρέπει να είσαι σκληρός, πρέπει να φέρνεις πόντους για την ομάδα, πρέπει το μυαλό σου να μπορεί να κάνει κάτι, που το δικό μου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Σε κάποιες προτάσεις των παιδιών προς αποχώρηση, ο κόσμος στήριξε τον Πάνο Καλίδη για τους λόγους τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ όμως προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να κερδίσουν το έπαθλο, να πάνε στον τελικό, να φέρνουν πόντους, να είναι αγωνιστικοί, είναι γεννημένοι για το παιχνίδι που λέγεται survivor. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω. Όσο και να με αγαπάει ο κόσμος εγώ δεν μπορώ να φτάσω σε ένα σημείο. Ήρθα εδώ για την εμπειρία και χαίρομαι που είμαι εδώ. Απέδειξα στους γονείς μου, στην μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δεν είναι εδώ, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου ότι πραγματικά μπορώ στις δύσκολες στιγμές. Φάγαμε βροχές, φάγαμε δηλητηριάσεις που άντεξα. Ότι και να κάνω τελικό δεν πάω. Όταν λοιπόν ξαφνικά έπιασα τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους λόγω των συνθηκών, τα έβαλα με τον εαυτό μου. Εγώ έχω ξεφύγει από τα όριά μου. Έχω πράγματα έξω που με περιμένουν. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι πατέρας, είμαι σύζυγος, είμαι εραστής, φίλος και για όλα αυτά μετά από ένα μεγάλο συγγνώμη αποφάσισα να αποχωρήσω», είπε ο Πάνος Καλίδης και αποχαιρέτησε την ομάδα του.

Βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024