Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι είναι οι πιο καλοί και αντίστοιχα...πιο σκληροί κριτές των shows στην ελληνική τηλεόραση ;

Ποιοι είναι οι πιο καλοί και αντίστοιχα…πιο σκληροί κριτές των shows στην ελληνική τηλεόραση ;

Οι κριτές της μικρής οθόνης αποδεικνύονται σημαντικότεροι από τους παίκτες, πολλές φορές, και σίγουρα περισσότερο επαγγελματίες, μιας και τελικά εκείνοι είναι που καρπώνονται την επιτυχία

Είναι καταξιωμένοι, αναγνωρίσιμοι και πολλοί από αυτούς με φανατικό κοινό. Οι κριτές της μικρής οθόνης αποδεικνύονται σημαντικότεροι από τους παίκτες, πολλές φορές, και σίγουρα περισσότερο επαγγελματίες, μιας και τελικά εκείνοι είναι που καρπώνονται την επιτυχία.

«House of Fame»

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναβιώνει τον θεσμό της τηλεοπτικής μουσικής ακαδημίας, ωστόσο αυτή τη φορά είναι όλα λιγότερο λαμπερά και πιο «μικρά». Παρόλο που τα καθημερινά επεισόδια του «House of Fame» φαίνεται να μην κερδίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όλα αλλάζουν στο live concert της Παρασκευής με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα.

Φοίβος, Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Αρσενάκος προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, απέναντι στους, με διαφορά, λιγότερο ταλαντούχους παίκτες που έχουμε δει σε talent show τα τελευταία χρόνια. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι κριτές των live είναι σχεδόν «πρωτάκια» του είδους, πέρα από την Καίτη Γαρμπή που είχε ξανακάτσει στην επιτροπή του «Fame Story» πριν από περίπου 15 χρόνια.

Ετσι ο Φοίβος, μετά από σχεδόν 25 χρόνια καριέρας και σιωπής, αφού απέφευγε μέχρι και τις τυπικές συνεντεύξεις δίνοντας απόλυτο βήμα στους καλλιτέχνες του, βγήκε μπροστά και αποφάσισε να κρίνει ορισμένους επίδοξους τραγουδιστές.

Ευχάριστος και απλός στην κρίση του, χαρακτηρίζεται και από κάποιες απλοϊκές ατάκες που μάλλον μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο στον σταθμό. Στο πλευρό του, ο Γιάννης Πλούταρχος δεν είναι τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από τον εαυτό του.

Μιλά πολύ κανονικά, σχεδόν σαν να βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού του, με την απόλυτη επίγνωση του ονόματος αλλά και τους εκτοπίσματός του. Η Καίτη Γαρμπή φαίνεται να ακροβατεί ανάμεσα στον ρόλο της «μαμάς» αλλά και της ντίβας της πίστας.

Ήσυχη και ορισμένες φορές σχεδόν σοβαροφανής για τη θέση που βρίσκεται, περισσότερο δίνει την αίσθηση πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο της. Η επιλογή της βέβαια να διατηρεί τόσο «σιωπηλό» προφίλ μεταξύ των «συναδέλφων» της στην επιτροπή θα λέγαμε πως τη σώζει από πιθανά ατοπήματα.

Τέλος, ο Γιώργος Αρσενάκος δείχνει να είναι περισσότερο τηλεοπτικός και απόλυτα ευθύς. Μπορεί να σχολιάσει ευνοϊκά ή αυστηρά με την ίδια ευκολία, χωρίς να ξεπερνά τα όρια της ευγένειας, ενώ πάντα φροντίζει να μιλά όχι μόνο για την απόδοση αλλά και για τα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία του κάθε τραγουδιού.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντως, θα έλεγε κανείς πως ο Γιώργος Αρσενάκος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους αλλά και από τη μετριότητα που χαρακτηρίζει το σύνολο της εικόνας του live.

«MasterChef»

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει πρέπει να σκέφτηκαν και φέτος στο STAR γι’ αυτό και σοφά δεν έκαναν καμία αλλαγή στα βασικά πρόσωπα του ριάλιτι που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Χρόνο με τον χρόνο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποδεικνύουν πως η τηλεόραση γίνεται από ομάδες που έχουν ευφυΐα, αισθητική και κανονική αντίληψη του παλμού της κοινωνίας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κατέχει ακόμα τον τίτλο του δύσκολου και του αυστηρού, ο Πάνος Ιωαννίδης συνεχίζει να είναι ο ωραίος της παρέας αλλά και ο expert στην ιταλική κουζίνα, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχτισε το προφίλ του πιο παιχνιδιάρη κριτή που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Η ουσία βέβαια βρίσκεται στο ότι οι τρεις αυτοί άνδρες συνδυάζουν τη διάθεση της αντροπαρέας, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου τους αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι στους συμμετέχοντες του show.

Η αλήθεια είναι πως οι φετινοί υποψήφιοι «MasterChef» είναι κατώτεροι των προσδοκιών ακόμα και των πιο καλοπροαίρετων θεατών του σόου, μιας και πλέον είναι φανερά υποψιασμένοι, άσχημα καλοδουλεμένοι σε συμπεριφορά και έτοιμοι να βγάλουν τα μαχαίρια με την πρώτη ευκαιρία.

Παρά τη δύσκολη αυτή συνθήκη, οι κριτές παραμένουν αλώβητοι και δεν δείχνουν διάθεση να μπουν στην αρένα του τσακωμού, διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους αλλά και τον σεβασμό τους προς τους διαγωνιζόμενους, σύμφωνα με το eleftherostypos.gr.

«Your Face Sounds Familiar»

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει ίσως η πιο feel good παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο πλευρό της βέβαια έχουν βρεθεί αρκετά γνωστά πρόσωπα που πήραν ρόλο κριτή στο show του ΑΝΤ1, δίνοντας το δικό τους στίγμα στην πορεία του. Η φετινή «διανομή» στην επιτροπή τα έχει όλα! Ο Τάκης Ζαχαράτος παραμένει χειμαρρώδης, ξεκαρδιστικός και γεμάτος ευφυείς ατάκες.

Στο πλευρό του, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποδεικνύει πως βρίσκεται στην πιο ώριμη και ουσιαστική φάση της καριέρας της, μιας και αποδεικνύει πως μία επιτυχημένη γυναίκα μπορεί να συνδυάζει τη σωστή καλλιτεχνική ταυτότητα με άκρως εντυπωσιακά looks αλλά και σέξι προφίλ. Στις νέες εισόδους της επιτροπής βρίσκουμε τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και τον Μιχάλη Ρέππα.

Από τη μία, ο διάσημος τραγουδιστής δίνει ρέστα τηλεοπτικής αμεσότητας, μιας και ξέρει καλά τη συνταγή της τηλεοπτικής επιτυχίας έχοντας «αποφοιτήσει» από τις χρυσές σεζόν του «The Voice».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Ρέππας προσπαθεί να βρει κι αυτός τον ρόλο του στην επιτροπή, μιας και ο πολύ πράος και κανονικός του λόγος αποδεικνύει την έμφυτη ευγένειά του, τη βαθιά γνώση του ως προς το αντικείμενο, ωστόσο δεν τον καθιστά ακόμα τουλάχιστον πρωταγωνιστή.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024