Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που έχουν τα μεγαλύτερα «προσόντα»

Τα ζώδια που έχουν τα μεγαλύτερα «προσόντα»

Τρία ζώδια κάνουν τη διαφορά στο θέμα του...μεγέθους

Τρία είναι τα ζώδια που ξεχωρίζει η ανατομία τους σε μέγεθος…

Υδροχόος

Είναι από τα ζώδια που γνωρίζουν ότι έχουν «ικανοποιητικό» μέγεθος και για τον λόγο αυτόν διεκδικούνται και από πολλούς-ές. Σε κάθε περίπτωση κάνει σεξ με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος συνήθως και για τον λόγο αυτόν γνωρίζουν όλοι ότι είναι «προικισμένος».

Είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός ότι δίνει ιδιάζουσα βάση στο σεξ, στον ερωτικό τομέα κλπ. Άλλωστε από εκεί ενισχύεται και η αυτοπεποίθησή του και έτσι κρίνει αρκετά επιφανειακά.

Ο Υδροχόος έχει την τάση επίσης, να είναι αρκετά υπερήφανος για το πέος του.

Λέων

Το φιλόδοξο, γενναιόδωρο και αρκετά αλαζονικό ζώδιο, μπαίνει σε μια διαδικασία να βάζει το σεξ αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες. Το γεγονός δε ότι κατά βάση έχει μεγάλο πέος, τον κάνει να γίνεται αρκετά ναρκισσιστής.

Θεωρεί ότι το μέγεθος έχει σημασία και όχι ο τρόπος. Αυτό είναι λάθος διότι προφανώς δε μπαίνει στη διαδικασία να βελτιώσει τον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα στον ερωτικό τομέα.

Έχει την τάση επίσης να αναφέρει πόσο μέγεθος είναι η ανατομία του, πριν ακομη η συζήτηση γίνει τελείως ερωτική και αυτό συνήθως ξενερώνει τη συνομιλήτριά του, η οποία ενδέχεται να είναι πιο εγκεφαλική.

Αιγόκερως

Είναι εσωστρεφής και δεν πολυμιλάει. Πρακτικά δεν περιμένεις το συγκεκριμένο άτομο να είναι ούτε καλό στο κρεβάτι, ούτε να έχει ένταση, ούτε…μέγεθος!

Δε θα μπει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσει το τι θέλει σεξουαλικά. Είθισται αυτό να βγαίνει στην πορεία των πραγμάτων και πρακτικά να εντυπωσιάζει τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί.

Το ζώδιο αυτό θέλει να τα πηγαίνει καλά στο σεξ. Το ξέρει ότι είναι «προικισμένο» αλλά προσπαθεί κιόλας να καταλάβει τι θέλει και το άλλο άτομο με στόχο να το ικανοποιήσει. Και έτσι τα σχόλια που δέχεται είθισται να είναι τα…καλύτερα και τα πιο ενθουσιώδη ως προς τις επιδόσεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024