Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα Καρκίνος : Αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για αυτήν

Γυναίκα Καρκίνος : Αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις για αυτήν

Δώσε έμφαση να μάθεις τι βασικά χαρακτηριστικά έχει. έτσι ώστε να μπορείτε να συνεννοηθείτε

Η γυναίκα Καρκίνος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου…

Νεύρα

Δεν τη λες και ήρεμο άνθρωπο. Έχει την τάση να νευριάζει με το παραμικρό και να μη νιώθει καν άσχημα για αυτό. Είναι σίγουρη για τον εαυτό της και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα συνήθως να νευριάζει με πάθος και με ένταση.

Ρομαντική-συναισθηματική-ευαίσθητη

Φυσικά και είναι. Έχει έναν ιδανικό κόσμο στο μυαλό της, στον οποίον θα ερωτευτεί κάποιον και θα είναι για πάντα μαζί. Είναι ρομαντική αρκετά και αυτό πολλές φορές την κάνει να γίνεται απόμακρη από τους άλλους ανθρώπους.

Είναι συναισθηματική και ευαίσθητη από την άποψη ότι κατανοεί τι της λες. Έχει ενσυναίσθηση και αν έχεις κάτι άσχημο να της πεις θα είναι έτοιμη να το ακούσει.

Η ευαισθησία της πηγάζει από την ικανότητά της να αντιλαμβάνεται τους άλλους και να τους καταλαβαίνει. Όταν αγαπάει μία Καρκίνος, έχει την τάση να αφοσιώνεται πλήρως και πρακτικά να σε έχει προτεραιότητά της. Είναι πιστή, στοργική και καλή στο σεξ.

Κυκλοθυμική

Ο ορισμός της κυκλοθυμίας. Τη μία θα τη δεις να σου μιλάει γλυκά και όμορφα και μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να νευριάσει και να σε θεωρεί εντελώς ξένο. Αλλάζει συνέχεια διάθεση. Αυτό από τη μία δεν την καθιστά βαρετή, από την άλλη ωστόσο γίνεται κουραστική.

Μνήμη

Μην κάνεις το λάθος να της πεις τάχα και δήθεν ότι αυτό που λέει δεν είναι έτσι. Θυμάται απολύτως και με λεπτομέρεια πάρα πολλά πράγματα που έχουν γίνει και αυτό την καθιστά έτοιμη στο να απαντήσει.

Μην προσπαθείς να της πας κόντρα στο θέμα της μνήμης, θυμάται τα πάντα και θα στα πει μόνο και μόνο για να ενοχληθείς.

Χειριστική-Εγωίστρια

Είναι από τα πιο χειριστικά ζώδια. Χρησιμοποιεί το συναίσθημα και την ενσυναίσθηση για να κατανοήσει τι θες. Έπειτα κάνει ψυχολογικά «κόλπα» μέσα από τα οποία μαθαίνει την αλήθεια που την αφορά.

Συχνά περνάει και το «δικό της» επειδή με χειριστικό φυσικά τρόπο μπορεί να μιλήσει για χωρισμό, ως μορφή «απειλής». Σε αυτή τη φάση είναι ένας άνθρωπος που δεν τον θες δίπλα σου, παρά μόνο για τυπικές «καλημέρες».

Ο εγωισμός της δεν έχει «ταβάνι». Νομίζει ότι τις περισσότερες φορές έχει το απόλυτο δίκιο και δεν ακούει τον άλλον ή τον διακόπτει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024