Με τους Νέιρα και Σακόρ στην αποστολή ο ΟΦΗ κόντρα Άρη
Με δύο επιστροφές αλλά και πολλές απουσίες ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη ο ΟΦΗ.
Με τους Νέιρα και Σακόρ να επιστρέφουν στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Νίκος Νιόπλιας, καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Γιάννου, Τσιλιανίδη, Σουρνάκη, Ναμπίλ και Σελίμοβιτς που συνέχισαν τη θεραπεία τους, τον Βαζ που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και τους τιμωρημένους Λυμπεράκη και Σολίς. Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο Βούρος, καθώς και οι Σόουζα, Μίγγος, Σμπώκος και Χαλκιαδάκης.
Την αποστολή του ΟΦΗ για τη Θεσσαλονίκη συνθέτουν 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Σαρντινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442