Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νιουκάστλ – Άστον Βίλα 1-1

Νιουκάστλ – Άστον Βίλα 1-1

Με γκολ του Τζαμάλ Λασέλς στο 94ο λεπτό, η Νιουκάστλ έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Άστον Βίλα (1-1) η οποία είχε καταφέρει να προηγηθεί στο 86ο λεπτό με τον Όλι Γουότκινς.

Σε ένα κάκιστο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο είχε να δώσει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, Νιουκάστλ και Άστον Βίλα μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο «St. James’ Park» για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Παρέμεινε στην 9η θέση η Άστον Βίλα που προηγήθηκε με τον Όλι Γουόκτινς στο 86ο λεπτό. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Νιουκάστλ που σώθηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με το τέρμα της Λασέλς.

Η Νιουκάστλ είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού με σουτ του Φράσερ που απέκρουσε ο Μαρτίνεθ. Στο 23′ η Βίλα απείλησε με σουτ του Ελ Γκάζι εκτός περιοχής που απέκρουσε ο Ντουμπράφκα, όπως έκανε και πέντε λεπτά αργότερα την προσπάθεια του Τρεζεγκέ.

Ο ρυθμός ήταν κάκιστος με την πρώτη καλή ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου να έρχεται στο… 82ο λεπτό, από τον Μέρφι ο οποίος έκανε τρομερό σουτ, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει στο δοκάρι. Η Βίλα ήταν αυτή που βρήκε τελικά το γκολ, όταν από σέντρα του Τάργκετ ο Γουότκινς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράφκα με κεφαλιά, δίνοντας το προβάδισμα στους «χωριάτες» στο 86ο λεπτό.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η Βίλα θα έφευγε με το διπλό, ήρθε ο Λασέλς στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με μία εξαιρετική κεφαλιά.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράφκα, Κλαρκ, Ντάμετ, Λασέλς, Κραφτ (83′ Μανκίγιο), Σέλβι, Χέιντεν (89′ Κάρολ), Γουίλοκ, Ζοέλιτον, Γκάιλ, Φράσερ (79′ Μέρφι)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Ενγκογιό, Μινγκς, Τάργκετ, Ελ Μοχαμαντί, Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ (59′ Σανσόν), Γουότκινς, Τραορέ (21′ Ελ Γκάζι), Τρεζεγκέ (68′ Μπάρκλεϊ)

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024