Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από το «Έλαντ Ρόουντ» η Βίλα (1-0)

Πέρασε από το «Έλαντ Ρόουντ» η Βίλα (1-0)

Η Άστον Βίλα πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Λιντς με 1-0 και «πάτησε» γερά στη «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λιντς και βλέπει Ευρώπη, αφού χάρη στο γκολ του Ελ Γκάζι ανέβηκε στα… υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και βλέπει ακόμα και… σεντόνι.

Οι «χωριάτες» έπαιξαν πολύ κυνικά και παρότι πιέστηκαν αρκετά από την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα κράτησαν το μηδέν και έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που τους φέρνει το -6 από την 4η, Γουέστ Χαμ κι όλα αυτά ενώ έχει και 2 ματς λιγότερα.

Όσον αφορά το ματς στο 1ο μόλις λεπτό ο Μπάμφορντ έκανε το γύρισμα για τον Ραφίνια, ο οποίος δε βρήκε για λίγο την μπάλα και στο 5’ ο Γουότκινς έκανε το σουτ με την μπάλα να στρώνεται στον Ελ Γκάζι που από κοντά γύρισε και πλάσαρε για το 0-1.

Στο 11’ ο Μαρτίνεθ έσωσε μετά από σουτ του Ρόμπερτς και στο 15’ ήταν η σειρά του Μελιέ να πει όχι σε σουτ του Ελ Γκάζι ενώ στο 18’ ο Γάλλος νίκησε και πάλι τον άσο της Βίλα.

Στο 22’ ο Μαρτίνεθ μπλόκαρε την κεφαλιά του Γιορέντε ενώ στο 24’ το σουτ του Ελ Γκάζι έξυσε τα δοκάρια της Λιντς. Στο 67’ η κεφαλιά του Μινγκς έφυγε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Ελ Γκάζι.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Στρόικ (53’ Αλιόσκι), Γιορέντε, Ντάλας, Κόστα (64’ Χάρισον), Κλιχ, Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (71’ Ερνάντες), Ραφίνια

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Ελ Μοχαμαντί, Μινγκς, Κονσά, Τάργκετ, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ (79’ Σανσόν), Ελ Γκάζι (88′ Τρεζεγκέ), Νακαμπά, Τραορέ, Γουότκινς

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024