Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Μηχανιώνα : Ο εντοπισμός κρανίου ξυπνά μνήμες - Ποια υπόθεση αναβιώνει

Νέα Μηχανιώνα : Ο εντοπισμός κρανίου ξυπνά μνήμες – Ποια υπόθεση αναβιώνει

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου κοντά στη Νέα Μηχανιώνα. Ο εντοπισμός ξύπνησε άσχημες μνήμες, ενώ πολλοί έχουν συνδέσει την υπόθεση με την αγνοούμενη μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου κοντά στη Νέα Μηχανιώνα. Ο εντοπισμός ξύπνησε άσχημες μνήμες, ενώ πολλοί έχουν συνδέσει την υπόθεση με την αγνοούμενη μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τμήμα του κρανίου εντόπισε περιπατητής σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αγγελοχώρι και ειδοποίησε λιμενικό και αστυνομία.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν στην εκπομπή για αυτό το εύρημα και αναφέρονται στην υπόθεση της αγνοούμενης μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.

Η παλαιότητα του ευρήματος «δείχνει» αγνοούμενο αρκετών χρόνων και για το λόγο αυτό θα εξεταστεί από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με το που εντοπίστηκε το κρανίο, ήρθαν στην επιφάνεια παλαιές υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές στην ευρύτερη περιοχή. Πρώτη αυτή της Άννας Δεμερτζή, της 49χρονης μητέρας που χάθηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου 2004, ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως αναφέρει στο «Τούνελ» ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, το μακάβριο εύρημα βρισκόταν «καρφωμένο» στην άμμο και αποκαλύφθηκε λόγω της άμπωτης, της πτώσης δηλαδή της στάθμης της θάλασσας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αποσπάσματα από τις έρευνες του «Τούνελ» για την αγνοούμενη μητέρα:

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024