Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε προ ημερών και την εμπειρία που είχε ως μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ είπα πολλά πράγματα σε αυτή τη συνέντευξη. Ήταν μία μιάμιση ώρα, αλλά λόγω οικονομίας χρόνου πολλά πράγματα κόπηκαν. Εγώ κατέθεσα τον συλλογισμό μου ευρύτερα, ότι δηλαδή εγώ προτιμώ να μιλώ για ανθρώπους που τους αναλογεί τιμή, παρά για ανθρώπους που οι διαθέσεις, οι προθέσεις τους ή η στάση τους δεν μπορούν να μου κλέψουν οποιοδήποτε λόγο ή τον χρόνο που πρέπει να αποτίω τιμή εκεί που πρέπει. Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν και με τον κύριο Κούρκουλο. Το είχα ξαναπεί και πιο παλιά. Είχα πει ότι λόγω του κυρίου Κούρκουλου βρίσκομαι ακόμη εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και αποκάλυψε γιατί νιώθει αυτή τη συγκίνηση μιλώντας για τον Νίκο Κούρκουλο.

«Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη»

Και συνέχισε για το περιστατικό που περιέγραψε: «Ήμουν τρία χρόνια μαθητής του Λιγνάδη, αυτή η οντισιόν ήταν ένα κερασάκι, από δυο έτη. Βρισκόμουν σε πίεση η αλήθεια είναι. Σίγουρα πολλά παιδιά σε αυτή τη διαδικασία που κυνηγάνε τα όνειρά τους, ή που θέλουν να λειτουργήσουν φυσιολογικά σε αυτό που έχουν επιλέξει, έχουν βρεθεί σε μια αντίστοιχη θέση, που πρέπει να επιλέξουν αν θα συνεχίσουν με τα δεδομένα που έχουν ή δεν θα τα επιλέξουν. Πιέστηκα στα χρόνια που ήμουν στη σχολή, βλέποντας και βιώνοντας πράγματα που δεν ήθελα καν να βρίσκονται στο οπτικό μου πεδίο κι έτσι βρέθηκα στον Νίκο Κούρκουλο».

Στην ερώτηση αν υπήρξαν και άλλοι συμμαθητές που βίωσαν παρόμοια περιστατικά είπε: «Είναι σίγουρο ότι υπήρχαν και άλλοι συμφοιτητές μου που σταμάτησαν λόγω αυτού. Υπήρχαν πολλοί πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί που συνάντησαν δυσκολίες και σταμάτησαν. Δεν έχει να κάνει σώνει και καλά για μία σεξουαλική παρενόχληση όπως την έχουμε στο μυαλό μας. Όταν ένα νέο παιδί κυνηγά τα όνειρά του, οποιαδήποτε παρεμβολή, παρέμβαση, παραβίαση του χώρου και της διαδρομής του, μπορεί να είναι και παρενόχληση».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr