Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς για Φέντερερ : Χαίρομαι που επέστρεψε, είναι πηγή έμπνευσης

Τσιτσιπάς για Φέντερερ : Χαίρομαι που επέστρεψε, είναι πηγή έμπνευσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρότζερ Φέντερερ, εξέφρασε τη χαρά του που αυτός επέστρεψε στα κορτ και τόνισε ότι είναι πηγή έμπνευσης

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον Ρότζερ Φέντερερ, χαρακτηρίζοντάς τον πηγή έμπνευσης, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ακόμη και αν γνώρισε την ήττα στο Open του Κατάρ.

«Έπαιξε καλά, αν και έχασε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες. Τελικά, νιώθω ότι ξαναστάθηκε στα πόδια του, θα βρει το δρόμο του, να τον ακολουθήσει. Χρειάζεται μόνο λίγους αγώνες, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε. Δε φέρνει μόνο χαρά στην κοινότητα του τένις, αλλά και στους παίκτες του τένις» ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος έλληνας τενίστας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Ρότζερ είναι επίσης πηγή έμπνευσης. Νομίζω ότι με βοηθά επίσης σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού μου. Είναι ωραίο να τον βλέπω να παίζει, ώστε να μπορώ να κάνω ένα είδος σύγκρισης, αν και δε θα μπορέσω ποτέ να φθάσω στο επίπεδό του. Εξακολουθώ όμως να νιώθω ότι είναι κάτι που μπορώ να κοιτάξω και να θαυμάσω, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Λούκας Πουίγ στην πρεμιέρα του στο Open της Μασσαλίας (6-2, 6-3) και απόψε θα αντιμετωπίσει τον Πιερ-Ιγκ Ερμπέρ (18:30).

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024