Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα ο Τσιτσιπάς (2-0 σετ)

Εύκολα ο Τσιτσιπάς (2-0 σετ)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-2, 6-3 τον Λούκας Πούιγ στον δεύτερο γύρο του Open 13 της Μασσαλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Πιερ Ερμπέρ.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Open 13 της Μασσαλίας, το τουρνουά που ο Έλληνας πρωταθλητής κατακτά τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 22χρονος Τσιτσιπάς δεν ενοχλήθηκε στο ελάχιστο από τον Λούκας Πουίγ, του οποίου επιβλήθηκε στα δύο σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον επίσης Γάλλο, Πιερ-Χιουζ Ερμπέ.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ δυνατά και με δύο γρήγορα breaks έφτασε στο 5-1 κι έκλεισε το σετ με 6-2 ύστερα από 45 λεπτά, στο σερβίς του Πούιγ.

Στη συνέχεια ο Γάλλος ανέβασε την απόδοσή του και ακολούθησε τον αντίπαλό του, όμως το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του στο έκτο game, να προηγηθεί με 4-2 και να φτάσει στην ένατη συνεχή νίκη στη Μασσαλία.

Αναφορικά με το παρελθόν των αναμετρήσεων Τσιτσιπά – Ερμπέ, οι δύο αθλητές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μία, το 2018 στο Σεντζέν της Κίνας, με τη νίκη να πηγαίνει στον Γάλλο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024