Μήνυμα Ομπαμεγιάνγκ προς Σωκράτη : Πάντα είναι ωραίο να σε βλέπω, αδελφέ μου
Το όμορφο μήνυμα του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο φίλο του Σωκράτη Παπασταθόπουλο
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άρσεναλ στο Φάληρο, ηττήθηκε με σκορ 3-1 και το έργο του στη ρεβάνς του Λονδίνου την επόμενη Πέμπτη (18/3, 19:55) για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League κρίνεται πολύ δύσκολο.
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, μετά το τέλος του αγώνα, έστειλε το δικό του μήνυμα στον πολύ καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του (σε Ντόρτμουντ και Άρσεναλ) Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Δείτε το μήνυμα και τη σχετική ανάρτηση του Ομπαμεγιάνγκ:
«Πάντα είναι ωραίο να σε βλέπω, αδελφέ μου Σωκράτη. Συνεχίζουμε, ένα ακόμη ματς για να προχωρήσουμε. Τώρα το μυαλό μας στο ντέρμπι του βορείου Λονδίνου. Πάμε παιδιά!»
View this post on Instagram
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442