Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπασταθόπουλος : «Είπα στον διαιτητή να δει το VAR στη φάση του Εμβιλά»

Παπασταθόπουλος : «Είπα στον διαιτητή να δει το VAR στη φάση του Εμβιλά»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στη φάση του Εμβιλά στο δεύτερο γκολ της Άρσεναλ, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ, και στάθηκε στη φάση του δεύτερου γκολ των Λονδρέζων. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως είπε στον διαιτητή ότι πρέπει να συμβουλευτεί το VAR καθώς όλοι στους ερυθρόλευκους θεωρούσαν πως υπήρχε φάουλ.

Ακόμη ο 32χρονος στόπερ ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες στη ρεβάνς, παρά το 3-1, και θέλησε να πει ότι τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει μιας και απομένει ακόμα ένα 90λεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:

Για το ματς: «Πιστεύω πως παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όσο περνούσε η ώρα ανεβαίναμε, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε προς το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, ανεβήκαμε ψηλά, ισοφαρίσαμε, αλλά η φάση του 1-2 έκρινε το ματς».

Για το αν υπήρξε φάουλ στον Εμβιλά: «Εγώ στον διαιτητή είπα πως αν θεωρεί πως μπορεί να είναι φάουλ να πάει στο VAR να το δει, δεν είναι τίποτα ένα ή δύο λεπτά καθυστερήσεις. Θεωρώ πως έπρεπε να πάει να το δει, για εμένα είναι φάουλ πάνω στον Γιαν. Είναι κρίμα γιατί το μομέντουμ ήταν με εμάς και η φάση αυτή έκρινε το ματς».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν ελπίδες στη ρεβάνς: «Σίγουρα γυρίζει το ματς και πέρσι είδαμε τι έγινε. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και θα πάμε εκεί να δείξουμε πως μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο αυτών των αγώνων».

 

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024