Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG SL: Στο νήμα...

Mercedes-AMG SL: Στο νήμα…

Η νέα γενιά του roadster βρίσκεται στην τελική ευθεία και προδιαγράφεται πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πιο σπορ από ποτέ.

H νέα γενιά της SL πραγματοποιεί τα τελευταία χιλιόμετρα… εξέλιξής της στον σκανδιναβικό βορρά από όπου και προέρχονται τα στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz, διασκεδάζοντας την αναμονή μέχρι την πρεμιέρα της.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν πρόκειται να καθυστερήσει καθώς σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν την φετινή άνοιξη, προδιαγράφοντας πολλά καινούρια στοιχεία για τη νέα ενσάρκωση του εμβληματικού roadster.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ευθύνη εξέλιξης της νέας γενιά του roadster έχει περιέλθει στη δικαιοδοσία της AMG με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς.

Μια ακόμα πρωτιά που θα συνοδεύσει την νέα SL είναι η παρουσία τετρακίνησης καθώς η SL θα εφοδιάζεται με το σοφιστικέ σύστημα τετρακίνησης της AMG E 63 4MATIC+ δια χειρός Affalterbach.

Aυτό που επίσης θα αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή του μοντέλου είναι η αντικατάσταση της μεταλλικής οροφής με μια υφασμάτινη σε μια προσπάθεια περιορισμού του βάρους.

Αμετάβλητη αναμένεται να παραμείνει η 2+2 διάταξη του εσωτερικού της καθώς και οι χαρακτηριστικές αναλογίες με το μακρύ καπό και το συγκριτικά κοντό πίσω τμήμα.

Επίσης με δεδομένη την φροντίδα του Affalterbach η συνολική αισθητική τείνει προς το επιθετικότερο με χαρακτηριστικότερα δείγματα αλλά και αδιάψευστα τεκμήρια της συμβολής της AMG, τη γρίλια Panamericana και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης που είναι συνυφασμένη με το βελτιωτικό οίκο των Γερμανών.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η νέα SL θα είναι διαθέσιμη τους ισχυρότερους κινητήρες του οπλοστασίου της AMG με εφαλτήριο τον straight-six των 3,0 λίτρων ο οποίος θα εφοδιάζει την έκδοση με το διακριτικό 43 και κορυφή τον V8 των 4,0 λίτρων σε εκδοχή ισχύος 612 ίππων.

Παράλληλα, η νέα SL αναμένεται να επωφεληθεί τόσο από ήπια υβριδική τεχνολογία υπό την μορφή του παράλληλου ηλεκτρικού κυκλώματος των 48 Volt ενώ κάθε άλλο παρά πρέπει να αποκλειστεί και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία αναμένεται να της εξασφαλίσει θηριώδη ισχύ. Για την ακρίβεια, προηγούμενες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόδοση που θα αγγίζει τους 800 ίππους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024