Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Σαλαγκούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για την αποχώρησή της από το Survivor

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για την αποχώρησή της από το Survivor

Η δημοσιογράφος μίλησε τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε στο Survivor, για τους συμπαίκτες της και για τον Γιώργο Λιάγκα ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σχετικά με την αποχώρησή της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη εμφανίστηκε στη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για όλα. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας στην απόφασή της να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Τέλος η Σαλαγκούδη μίλησε και για την παρ’ ολίγον οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ψυχολογικός πόλεμος

Η Σαλαγκούδη μίλησε για την συμπεριφορά των υπόλοιπων παικτών απέναντί της και τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχτηκε:

«Θα ήταν 4-5 οι πόντοι που πήρα. Ήταν δύσκολα όσο φαινόταν τα αγωνίσματα, όταν αγωνιζόμουν εγώ. Νομίζω ότι χτύπησα ρεκόρ στη γρηγοράδα. Εγώ και τα αθλήματα καμία σχέση. Εγώ δεν είχα δει ποτέ Survivor στη ζωή μου. Με αφορούσαν πολύ τα αγωνίσματα αλλά εκεί υπήρχαν πολλές κακουχίες, πολλά νεύρα και επειδή εγώ δεν ήμουν μια καλή παίκτρια ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα.

Εγώ από την αρχή μέχρι το τέλος έλεγα ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με ψηφίζουν οι συμπαίκτες μου, οπότε προσπαθούσαν με τις επιθέσεις να με κάνουν να φύγω, μου έκαναν ένα ψυχολογικό πόλεμο. Δεν μπορεί να έφταιγα εγώ για όλες τις ήττες αλλά τις έριχναν πάντα επάνω μου».

Οι αγαπημένοι και οι… λιγότερο αγαπημένοι της συμπαίκτες

«Η Ασημίνα και η Σοφία με εμψύχωναν στο παιχνίδι. Με τη Σοφία και την Μαριάνθη επικοινωνούσαμε προς το τέλος γιατί συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα που εγώ έλεγα από την αρχή.

Οι μη αγαπημένοι μου παίκτες στην ομάδα ήταν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο Τζέιμς είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιους πόντους από στρατηγική, ο Τζέιμς είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Μπάρτζης είναι πολύ γρήγορος, αγρίμι, αλλά με τους στόχους δεν το έχει τόσο. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός παίκτης».

Η απογοήτευση και η παρ’ ολίγον οικειοθελής αποχώρηση

«Στον προτελευταίο αγώνα δεν έπαιξα επίτηδες. Παρ’ όλα αυτά σε κάθε αγώνα μου έλεγαν να βγω εκτός. Στην αρχή ήθελα πολύ να τους διαψεύσω αλλά από ένα σημείο και μετά, αφού μου το επαναλάμβαναν στα μούτρα μου, στενοχωριόμουν και έκανα αυτό που ήθελε η ομάδα».

«Είχα ζητήσει να αποχωρήσω οικειοθελώς από την παραγωγή. Στο τέλος ήθελα να φύγω».

Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα

Σύμφωνα με δηλώσεις του παρουσιαστή του «Πρωινού» εκείνος ήταν που είχε πείσει την Ανθή Σαλαγκούδη να πάρει μέρος στο Survivor.

Ωστόσο η ίδια το διαψεύδει: «Όχι δεν με έστειλε ο Γιώργος. Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί μου έδωσαν πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Είναι συγκλονιστική εμπειρία».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024