Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λοβέρα άρχισε να «δείχνει» : Τι έκανε και προκάλεσε χαμόγελα στον Πειραιά

Ο Λοβέρα άρχισε να «δείχνει» : Τι έκανε και προκάλεσε χαμόγελα στον Πειραιά

Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και προκαλεί χαμόγελα στον Ολυμπιακό - Επαιξε για πρώτη φορά ως βασικός με την Ρασίνγκ και είχε την ασίστ στη νίκη επί της Ροσάριο με 1-0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την περιπέτειά του στην Ρασίνγκ Κλουμπ ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε βασικός στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Ροσάριο Σεντράλ και βοήθησε τα μέγιστα την Ρασίνγκ να πάρει τη νίκη με 1-0, αφού έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Κοπετί.

Ο 22χρονος εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι και έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του συμπαίκτη του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 75 λεπτά και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ρασίνγκ. Το παιχνίδι με την Ροσάριο Σεντράλ ήταν το πρώτο που παίζει ως βασικός, αφού στα δύο προηγούμενα που αγωνίστηκε είχε μπει ως αλλαγή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του, αφού ο Αργεντινός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Πειραιά. Μπορεί φέτος να μην κατάφερε να βρει χώρο στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και να δόθηκε ως δανεικός, αλλά η ποιότητα, το ταλέντο και η προοπτική του είναι στοιχεία που δεν αμφισβητούνται. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επενδύσει στον Λοβέρα, για τον οποίο είχαν δώσει 3 εκατ. ευρώ στην Ροσάριο το καλοκαίρι του 2019.

Ο δανεισμός του στην ομάδα της Αργεντινής έγινε για να πάρει χρόνο συμμετοχής, να βελτιωθεί και να γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών. Είναι ένας παίκτης με πολλά περιθώρια εξέλιξης και στον Ολυμπιακό φέτος δεν θα είχε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Γι’ αυτό αποφασίστηκε ότι το καλύτερο θα ήταν να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο και να βρει ρυθμό. Μάλιστα οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο επαναπατρισμός του θα τον βοηθήσει, αφού είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και του ταιριάζει απόλυτα.

Ο Λοβέρα σιγά σιγά παίρνει λεπτά από τον προπονητή της Ρασίνγκ Κλουμπ και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Αρχικά έπαιξε ως αλλαγή και χθες αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός, με τον Αργεντινό να παίζει κομβικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Δείτε το γκολ της Ρασίνγκ στο χθεσινό ματς:

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024