Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor: Δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Η μητέρα της Μαριαλένας χαρακτήρισε απάνθρωπους όσους την καταριούνται.

Οργισμένη ήταν η απάντηση της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για όσα ακούγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για την κόρη της.

Η μητέρας της παίκτριας του Survivor ξέσπασε εναντίον όσων δημοσιοποιούν προσωπικές στιγμές της κόρης της και ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι η εικόνα που παρουσιάζεται δεν είναι η αληθινή.

Η ίδια υπερασπίστηκε δημόσια την κόρη της και χαρακτήρισε απάνθρωπους όσους την καταριούνται.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Η μητέρα της νεαρής παίκτριας του Survivor κάνει λόγο για ψυχολογικό πόλεμο στην κόρη της και για συστηματική καταρράκωση της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς της κόρης της με την προβολή προσωπικών της δεδομένων. Αναφέρει δε πως η εικόνα που παρουσιάζεται προς τα έξω δεν είναι αυτή του πραγματικού χαρακτήρα της Μαριαλένας και τονίζει πως όλα γίνονται για λόγους τηλεθέασης.

“H κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν περήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες. Δε διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους, είναι προστατευτική με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Δε θα είχα κανένα λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δεν συμμετείχε στο Survivor που αποτελεί δημόσιο θέαμα, με όσα αυτό συνεπάγεται.

Μια από τις επιπτώσεις είναι ότι καθημερινά διαδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι το οποίο δεν είναι το δικό μου. Φυσικά κάθε γονιός δε γνωρίζει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μια σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και η οποία βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο. Η κόρη μου έφυγε για να συμμετάσχει στο Survivor γνωρίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που απαιτεί όχι μόνο αγωνιστικές αντοχές. Οι αναφορές στην προσωπική ζωή από δεύτερους, τρίτους, τέταρτους προέκυψαν ξαφνικά και περιλαμβάνουν δημοσιοποίηση συχνά φανταστικών προσωπικών δεδομένων τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί ιδιαιτέρως κάτω από συνθήκες απομόνωσης που αφορούν μόνο σε εκείνη.

Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη. Ως μητέρα θα ήθελα να της δώσω μόνο μια ώρα ηρεμίας και γνωρίζω καλά ότι έχει τον τρόπο να βρει τις απαντήσεις και να κάνει τις επιλογές που θα την προστατεύσουν. Όμως αυτό δε μπορεί να γίνει. Είμαστε αδύναμες και οι δυο. Επιλέγω λοιπόν με ταπεινότητα και απέραντη αγάπη να παρακαλέσω όλους αυτούς που τη χρησιμοποιούν, την απειλούν, την καταριούνται για λόγους που είναι απάνθρωποι και ακατανόητοι, να σκεφτούν ότι η ψυχολογική διάλυση ενός κοριτσιού δε θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους και αν βρουν τον χρόνο ας σκεφτούν και τη δική μου θέση. Ευχαριστώ για την προσοχή σας” εγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα της Μαριαλένας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024