Τα πάνω κάτω ήρθαν στην στην ομάδα των μπλε μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο της ομαδικής ασυλίας στο Survivor.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέιμς Καφετζής πριν την ατομική ασυλία ζήτησε ενώπιων όλων από τον Πάνο Καλλίδη να ζητήσει συγγνώμη για ένα υβριστικό σχόλιο που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα αναφερόμενος στα σπίτια των παικτών της ομάδας του.

Έξαλλος ο παίκτης της μπλε ομάδας απαίτησε την συγγνώμη του τραγουδιστή, αφού πρώτα ανέφερε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη για σεβασμό, χωρίς λόγο και αιτία κατά τα λεγόμενα του Σάκη.

Ο Πάνος Καλλίδης απάντησε στον παίκτη και είπε:

«Βάλλομαι συνέχεια από τον Τζέιμς. Κρατάει πράγματα που έχω κάνει και τα παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή για να με διαβάλει. Κάνω λάθη, πάνω στα νεύρα μου, όπως και όλοι οι παίκτες. Τζέιμς δεν είναι όλα παιχνίδι και δεν ζητάω τον σεβασμό από κανέναν. Όταν χρησιμοποιείς βρισιές και τις παρουσιάζεις τώρα αυτό δεν είναι σεβασμός».

Χαριστική βολή για τον Τζέιμς ήταν η ατάκα του Τριαντάφυλλου, ο οποίος πήρε τον λόγο και του είπε:

«Πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου να πει σε όλον τον κόσμο αυτό το πράγμα και να το δει όλη η Ελλάδα. Είναι ανόητο αυτό που κάνεις».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο