
Πορεία υπέρ του Κουφοντίνα έξω από την αμερικανική πρεσβεία – Πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 20 μέλη της ομάδας περπάτησαν μπροστά από το κτίριο, κρατώντας πανό με σύνθημα κατά της αμερικανικής πρεσβείας, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια.
Παρέμβαση έξω από την αμερικανική πρεσβεία υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης η «Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 20 μέλη της ομάδας περπάτησαν μπροστά από το κτίριο, κρατώντας πανό με σύνθημα κατά της αμερικανικής πρεσβείας, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια.
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τους ανάγκασαν να αλλάξουν πορεία και να αποχωρήσουν από το σημείο.
«Η σημερινή συγκέντρωση έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία αποτελεί ακόμα έναν σταθμό της πολιτικής υπεράσπισης του συντρόφου και μια εκδήλωση ταξικής και κοινωνικής αντιπάθειας απέναντι στους πραγματικούς δολοφόνους και τρομοκράτες» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
- Είναι πολλά τα λεφτά, Ρόθκο: Ο πίνακας των 85,8 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ 10-8: Φουλ για κούπα – Στο Final 4 τα «θρυλικά» κορίτσια!
- Τρεις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και κάνναβης στην Αττική
- Νέα τραγωδία στις Μαλδίβες: Νεκρός δύτης των ειδικών δυνάμεων στις έρευνες για τις σορούς πέντε Ιταλών
- EE: Ο προϋπολογισμός-ρεκόρ και τα ανοιχτά μέτωπα – Γιατί η σύγκρουση δεν αφορά μόνο το πόσα που θα δοθούν
- Ίσως οι νέοι δεν είναι τόσο αποστασιοποιημένοι από την πολιτική όσο νομίζουμε



