Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο: Σκάνε το λάστιχο και κλέβουν τσάντες - Το απίστευτο κόλπο των επιτήδειων

Βίντεο ντοκουμέντο: Σκάνε το λάστιχο και κλέβουν τσάντες – Το απίστευτο κόλπο των επιτήδειων

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Live News φαίνεται η δράση των ληστών και το σχέδιό τους

Ένα νέο κόλπο, ιδιαίτερα καλοστημένο, έχουν σκαρφιστεί επιτήδειοι προκειμένου να κάνουν κλοπές μέσα από αυτοκίνητα.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Live News φαίνεται η δράση των ληστών και το σχέδιό τους.

Πρόκειται για ένα καλοστημένο κόλπο που στέλνει… καθόλου τυχαία τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου στο βουλκανιζατέρ. Λίγα λεπτά πριν, βγαίνοντας από κοντινό σούπερ μάρκετ, ανυποψίαστος, βρήκε σκασμένο το λάστιχό του, και αναζήτησε το κοντινότερο σημείο για να το αλλάξει.

Αυτό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί είναι ότι οι κακοποιοί είχαν ήδη θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Οι δύο άγνωστοι τρύπησαν με μαχαίρι το ελαστικό του οχήματος, με σκοπό να τον ακολουθήσουν μέχρι το σημείο όπου θα άλλαζε το χαλασμένο λάστιχο.

«Σταμάτησε στο σούπερμαρκετ, του σκάσανε το λάστιχο, το είδε ο άνθρωπος, δεν έκανε αυτό που προφανώς αυτοί πιστεύανε ότι θα το αλλάξει επί τόπου για να του πάρουν το τσαντάκι…».

Εβαλαν στο μάτι την τσάντα με τα χρήματα

Η κλοπή της τσάντας είναι η δεύτερη «πράξη» και ο τελικός στόχος του καλοστημένου σχεδίου των κακοποιών. Προφανώς, παρακολουθούσαν επί ώρες τον ιδιοκτήτη του οχήματος και γνώριζαν ότι μέσα στο τσαντάκι του είχε μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο και έβαλαν στο «μάτι».

«Ο πελάτης κατέβηκε τη λεωφόρο Κύπρου, μπήκε στο βουλκανιζατέρ, από πίσω ακολούθησε ένα λευκό punto, το οποίο ήταν σταματημένο με δύο επιβάτες, προφανώς… Ο ένας κατέβηκε και έτρεξε γρήγορα προς το αυτοκίνητο κι έκανε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να παραπλανήσει τους υπαλλήλους που ήταν εδώ, αλλά ταυτόχρονα παρακολουθούσε και τον πελάτη αλλά και τον υπάλληλο που άλλαζε το λάστιχο. Κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του μέσα στο ανοιχτό παράθυρο και εξαφανίστηκε πάρα πολύ γρήγορα».

Οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ – καρέ τις κινήσεις του νεαρού. Πρώτα φαίνεται να περνά μπροστά από το πρατήριο και ύστερα περιμένει δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου ώσπου τελικά βρίσκει την ευκαιρία να δράσει.

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και προσποιούμενος τον πελάτη, κατάφερε να αρπάξει το τσαντάκι με τα χρήματα από το παράθυρο του συνοδηγού.

Απ’ ότι φαίνεται, το τελευταίο διάστημα στην Αττική, έχουν σημειωθεί αρκετές παρόμοιες αρπαγές, με τους δράστες να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο. Παρακολούθηση, βλάβη στο αυτοκίνητο του θύματός τους και ύστερα η κλοπή τσάντας που περιέχει χρήματα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024