Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αποτρόπαιο: Τον χώρισε κι εκείνος έκλεψε τον σκύλο της κόρης της και του έβαλε φωτιά

Αποτρόπαιο: Τον χώρισε κι εκείνος έκλεψε τον σκύλο της κόρης της και του έβαλε φωτιά

Ένας Αμερικανός κατηγορείται για ένα αδιανόητο έγκλημα

Οι αρχές της Γιούτα προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να απήγαγε τον σκύλο της οικογένειας της πρώην του. Και στη συνέχεια, να του έβαλε φωτιά.

Ο Μάικλ Πολ Μπουσίκο κρατείται από την Τρίτη στην κομητειακή φυλακή Toole, με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν βασανιστήρια σε ζώο συντροφιάς, διάρρηξη, κλοπή και εμπρησμό, σύμφωνα με τα διαδικτυακά αρχεία της φυλακής.

Η υπηρεσία ζώων του Salt Lake έγραψε το βράδυ της Δευτέρας ότι η αστυνομία έλαβε κλήση για έναν σκύλο που φλεγόταν, κοντά στην πόλη Μάγκνα.

Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν το ζωάκι να περιπλανιέται στους θάμνους με εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του. Η υπηρεσία ζώων ανέφερε ότι φωτιά είχε πιάσει και ένας θάμνος.

Το ζωάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, όπου οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο κεφάλι, την πύελο, τα οπίσθια, την κοιλιά και το στόμα.

Αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία ότι ο ύποπτος είχε ξυρισμένο κεφάλι και οδηγούσε πράσινο φορτηγάκι.

Την ίδια μέρα, η αστυνομία έλαβε κλήση για κλοπή σκύλου, με την ιδιοκτήτρια να φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές ότι ο ύποπτος ήταν με τον σκύλο όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι, ενώ και οι δύο απουσίαζαν κατά την επιστροφή της.

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο πρώην σύντροφός της, ο Μπουσίκο, έκλεψε τον σκύλο της οικογένειάς της «ως αντίποινα για το τέλος της σχέσης τους».

Στη συνέχεια, η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία όταν είδε την είδηση του βασανισμού του σκύλου και αναγνώρισε στις φωτογραφίες της σκυλίτσα τους.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώσαμε ότι ο Μπουσίκο βρισκόταν σε διαμάχη με τη μητέρα του θύματος για $1.200, αλλά και για μια προηγούμενη σχέση που είχε τελειώσει. Συγκεκριμένα, ο κύριος Μπουσίκο έβαλε στο στόχαστρο τον σκύλο της κόρης της πρώην συντρόφου του», αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα.

«Από την εκπαίδευση και την εμπειρία μου, πιστεύω ότι ο κύριος Μπουσίκο στοχοποίησε το ζώο του θύματος για να την τρομοκρατήσει και να απειλήσει την ίδια, αλλά και την πρώην σύντροφό του».

Όταν η αστυνομία προσέγγισε τον Μπουσίκο στο σπίτι ενός συγγενή του, εκείνος προσπάθησε να το βάλει στα πόδια, όμως συνελήφθη μερικά μέτρα αργότερα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η έκβαση κατάσταση της υγείας της άτυχης σκυλίτσας, η οποία υπέφερε από έντονους πόνους και χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή.

Με πληροφορίες από People

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024