Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πολυισοβίτης της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας για το θέμα της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες , μέσω του εκ των δικηγόρων του Δημήτρη Σαραφιανού, ζητάει από το ΣτΕ: 1) την έκδοση προσωρινής διαταγής με την ποία να «παγώνει» η σχετική απόφαση της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Σοφίας Νικολάου, 2) την έκδοση απόφασης με την οποία να αναστέλλεται η ίδια προσβαλλόμενη απόφαση και 3) την ακύρωση της εν λόγω απόφασης της κυρίας Νικολάου.
Ο κρατούμενος υποστηρίζει ότι η επίμαχη προσβαλλόμενη απόφαση είναι παράνομη, καθώς, μεταξύ των άλλων, εκδόθηκε κατά κατάχρησης εξουσίας, ενώ είναι αντισυνταγματικός και ο νόμος 4760/2020 καθώς «φωτογραφίζει» το ζήτημα της μεταγωγής του, θέτοντας περιορισμούς που δεν έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά, κ.λπ. του κρατούμενου, αλλά με το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε.
Στην αίτηση υποστηρίζεται ότι η μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε εικονικά για να δικαιολογηθεί η μεταγωγή στις φυλακές Δομοκού, καθώς δόθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (ΚΕΜ) εντολή μεταγωγής προς τον Κορυδαλλό (21.12.2020), ενώ την ίδια ημέρα η κυρία Νικολάου έδωσε εντολή μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Δομοκού.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου