Το δικαστήριο Λαμίας αποφάσισε αρνητικά ως προς την αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Ομόφωνα απορρίφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, από το Δικαστικό Συμβούλιο Λαμίας , η αίτηση του Δημ. Κουφοντίνα για ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Δομοκού αλλά ακύρωσης της απόφασης της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου την οποία θεωρεί παράνομη.
Η εισαγγελέας έχει προτείνει από την περασμένη Παρασκευή να απορριφθούν .
Συγκεκριμένα η εισαγγελέας Λαμίας πρότεινε να απορριφθεί «ως απαράδεκτο» το αίτημα για ακύρωση της μεταγωγής στον Δομοκό, στο δε αίτημα για ακύρωση της απόφασης της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σ. Νικολάου η εισαγγελέας πρότεινε να κηρυχτεί το δικαστήριο αναρμόδιο, διότι πρόκειται για ατομική διοικητική πράξη και αρμόδια να την κρίνουν είναι τα διοικητικά δικαστήρια.

Να σημειωθεί ότι ο Δ. Κουφοντίνας έχει δεχθεί από την Παρασκευή ορό και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη. Φαίνεται να μη θέλει να φτάσει και ο ίδιος στα άκρα σε ό,τι αφορά τη ζωή του και γι’ αυτό την περασμένη  Παρασκευή και υπό την απειλή νεφρικής κατάρρευσης, δέχθηκε τον ορό ενυδάτωσης, που του είπαν οι γιατροί ότι είναι αναγκαίος για την αποφυγή ανεπίστρεπτης βλάβης.

Δήλωση Γιάννας Κούρτοβικ

Από την πρώτη στιγμή έχουμε πει ότι είναι αδύνατη η προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη, γιατί δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις. Έτσι κι αλλιώς δε θα μπορούσε ένα πρωτοβάθμιο δικαστήριο περιφερειακής πόλης να ανατρέψει απόφαση της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr