Με ερωτική διάθεση, η αειθαλής πρωταγωνίστρια Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε φορώντας δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana ενθουσιάζοντας τους fans της στο Instagram.
Με την αισθητική της φωτογραφίας να παραπέμπει στο total black, μεσογειακό look που βλέπουμε σε πολλές καμπάνιες του ιταλικού οίκου, πιθανόν η φωτογράφιση να έγινε στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας, αν και η Σάρον Στόουν δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το μόνο που αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας είναι «Ευχαριστώ Dolce & Gabbana που πάντα με κακομαθαίνετε».
Η φωτογραφία πάντως ενθουσίασε τους followers της Σάρον Στόουν, καθώς συγκέντρωσε σχεδόν 100 χιλιάδες like.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών