Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes Benz CLS: Ανανέωνοντας το συμβόλαιο μιας εκκεντρικής πρότασης

Mercedes Benz CLS: Ανανέωνοντας το συμβόλαιο μιας εκκεντρικής πρότασης

Η Mercedes-Benz ανανεώνει το συμβόλαιο του εκκεντρικού τετράθυρου coupe το οποίο θα επωφεληθεί από τις πρόσφατες βελτιώσεις της E-Class συμπεριλαμβανομένων δύο plug-in υβριδικών εκδόσεων.

Φωτογραφίες: Automedia

H γερμανική φίρμα προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της εκκεντρικής CLS η οποία θα μιμηθεί τις αλλαγές που υιοθέτησε η προσφάτως ανανεωμένη E-Class.

Ξεκινώντας από την εξωτερική της εμφάνιση, οι τροποποιήσεις όπως αφήνει να εννοηθεί το καμουφλάζ στους προφυλακτήρες, η ανανεωμένη εκδοχή του τετράθυρου coupe θα διαθέτει ανανεωμένα ανασχεδιασμένη όψη και πίσω τμήμα καθώς και νέα φωτιστικά σώματα. Φυσικά η ανανέωση θα συμπληρωθεί από νέους σχεδιασμού τροχούς.

Αντιστοίχως στο εσωτερικό αναμένονται αλλαγές που θα φρεσκάρουν τόσο την αισθητική όσο και την χρηστικότητα με την CLS να αντικαθιστά το τιμόνι με τους περιστροφικούς επιλογείς με πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια αφής. Αντιστοίχως βελτιωμένα  προδιαγράφονται λειτουργίες και γραφικά του δίδυμου των οθονών των 12,3 ιντσών για ψηφιακό πίνακα οργάνων και infotainment.

To νέο τιμόνι σημαίνει επίσης ότι αρκεί ο οδηγός να ακουμπήσει τα χέρια του σε αυτό προκειμένου το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης να εξακολουθήσει τη λειτουργία του.

Σε επίπεδο κινητήρων το σύστημα ήπιας υβριδικές τεχνολογίας των 48 Volt αναμένεται να βρει διέξοδο σε περισσότερες εκδόσεις στα πρότυπα της E-Class εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στις εκπομπές ρύπων και στην κατανάλωση καυσίμου.

Επίσης, όπως και η E-Class, η CLS αναμένεται να προσφέρει δύο plug-in υβριδικές επιλογές βενζίνης και πετρελαίου οι οποίες θα συνδυάζουν τετρακύλινδρους κινητήρες με ηλεκτρικό μοτέρ 90 KW και μπαταρία ιόντων λιθίου 13,5 KWh προσφέροντας ισχύ έως και 320 ίππους, αλλά και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024