Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίγυπτος : Θα συνεχιστεί ο εμβολιασμός και κατά το Ραμαζάνι

Αίγυπτος : Θα συνεχιστεί ο εμβολιασμός και κατά το Ραμαζάνι

Καμία διακοπή στον εμβολιασμό κατά της Covid-19 δε θα σημειωθεί κατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανίου στην Αίγυπτο, δήλωσε το θρησκευτικό Κέντρο των Μουσουλμάνων της χώρας Ελ 'Αζχαρ.

Καμία διακοπή στον εμβολιασμό κατά της Covid-19 δε θα σημειωθεί κατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανίου στην Αίγυπτο, δήλωσε το θρησκευτικό Κέντρο των Μουσουλμάνων της χώρας Ελ ‘Αζχαρ.

Το Ελ ‘Αζχαρ ξεκαθαρίζει ότι το εμβόλιο χορηγείται για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και δεν είναι τρόφιμο ούτε ποτό. Η δήλωση αυτή έγινε μετά την ανακοίνωση της αιγυπτιακής κυβέρνησης ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία εμβολιασμού κατά την περίοδο του Ραμαζανίου, που θα ξεκινήσει στις 12 ή στις 13 Απριλίου και θα διαρκέσει ένα μήνα.

Σαράντα κέντρα στη χώρα παρέχουν το εμβόλιο στους πολίτες, με προτεραιότητα τους ηλικιωμένους και πάσχοντες από χρόνια νοσήματα. Χθες, άλλοι 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται στα 10.954 άτομα.

Επίσης, καταγράφηκαν 588 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων από κορονοϊό, με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 185.922 άτομα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024